Općenito > Propisi

problem oko prijepisa...

<< < (2/5) > >>

ChRiStIaN:
a gle, da sam ga ja odjavio nebi lik mogo otic u hercegovinu s njim jer bi to bile jebene jebade prek granice!

Kupac mi je bio ziheras i dobio sam fkt super lovu, i vise dosta nego sam trazio! On motor bez rega nebi mogo odvest u hercegovinu. A ja sam mu reko lijepo pri potpisivanju nek mi odma psoalje tablicu i prometnu da to odjavim, ja njemu posaljem odjavni list i nek si ga rega u zadru! Al ok, bitno da imam kupoprodajni! A kaj se tice murije, neznam jel mogu kaj s tim posto sam ja to duzan odjavit u roku 15 dana, al kak cu kad nikako nemogu do njega?! Saljem SMSove, na msnu ga nema...neznam fkt kaj da delam  :dontknow:

SlowRider:
Meni je tip uredno donesao lovu, dao je i kaparu, ja odjavio scoot te prepisao na njega i tip se vise nikada nije pojavio, valjda mu ne trebaju papiri  :sign10:

ChRiStIaN:
a jebiga...ja sam da odjavim, za dalje me nije briga!

zich:
meni je dosla kazna pred mjesec dana na 800 kuna, jer nisam odjavio vozilo nakon 30 dana (15 zakonskih + jos 15 kaj ti toleriraju), a kaj je nabolje ja sam motor prodao mjesec dana prije nego mu je istekla rega. frajer valjda nije ni prijavio da je kupio

sad se dopisujem sa Hajnclovom, ali nisam im platio, nek placa ko oce, ali ja necu

mrcina:
ovak kad ti istekne rega i ako ti dođe kazna sa ugovorom u heizlovu tj. kod tebe činimi se Zabok policija i kaži da si ga prodao a ovi neka si fotokopiraju kupoprodajni ugovor i to je to. nema kazni za tebe više.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju