Tehnički kutak > Tuning skutera

pukla karika

<< < (10/11) > >>

Kemo_nrg:

--- Citat: doritos - 26 Lipanj, 2009, 16:32:59 ---...joj stari ti taj tvoj klip...daj to napravi kako se spada i bok...

--- Kraj citata ---

pa napravicu, narucicu jos jedan isti klip ko sto sam i dobio prije nekoliko dana , bice zavrseno sve za 10 dana max.   :headbang:

zipst:

--- Citat: Kemo_nrg - 26 Lipanj, 2009, 14:04:57 ---problem rjesen  :toothy9:  , narucicu novi klip, isti ovaj sto sad imam, doce mi iduce sedmice , i taj sto dodje ce mi biti rezerva  :toothy10:

--- Kraj citata ---
i onda, kad iz bilo kojeg razloga budes triba stavit taj drugi sta ti je rezerva, stavit ces ga s jednim prstenom ili ces skinit koji je u boljem stanju s ovog prvog... :icon_scratch:

Kemo_nrg:

--- Citat: zipst - 26 Lipanj, 2009, 18:05:51 ---i onda, kad iz bilo kojeg razloga budes triba stavit taj drugi sta ti je rezerva, stavit ces ga s jednim prstenom ili ces skinit koji je u boljem stanju s ovog prvog... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
pa npr poslije 10-15 hiljada stavim taj dr klip, i upravo tako, prvu kariku stavim novu a onu drugu koja bude u boljem stanju  :headbang:  :icon_thumright:

zipst:
a svaka ti cast.... :toothy11:

Bidalot_C30:
kad se radi,a nezna se sta se radi,probaj zeljeznu zicu namotat u utor od karike... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju