Tehnički kutak > Tuning skutera
pukla karika
Kemo_nrg:
juce mi stigo klip, i ja juce odnio cilindar na brusenje,danas zavrsio cojk sa brusenjem, i danas dok sam to montirao, pukla mi karika,dal da se ubijem ??? :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
klip je 42, zvao sam ovog sto mi je prodo klip ,kaze da nemoze nabaviti druge karike :'( , kaze da su ovo neke "konosne" karike (tako nekako), jel moguce da mi to iko u hrv nabavi, jer u bosni nema
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
dino_sk:
na kraju ce biti skuplja pita nego tepsija :icon_biggrin: :toothy3: bolje da si kit odma uzeo :dontknow:
Kemo_nrg:
--- Citat: dino_sk - 24 Lipanj, 2009, 22:21:30 ---na kraju ce biti skuplja pita nego tepsija :icon_biggrin: :toothy3: bolje da si kit odma uzeo :dontknow:
--- Kraj citata ---
*ebiga sta ja mogu sad, cini mi se da mi je ovaj sto je brusio, da je izbrusio manje nego sto je trebo, jer sam 20 min pokusavao navicu cilindar i na karju pukne karika, al *ebi mu mater sad,
imal gdje u hrv za kupit ove karike :help:
ps. imam jedno rjesenje zasad, da ostavim samo jednu kariku :toothy9: ,ice dosta brze nego prije :laughing11:
gokiSP:
pa kako nisi o tome prije razmisljao..sta i da nije pukla sta bis kad bi bilo vrijeme za zamjenit ih?? jesi siguran da si dobro stavio kariku prije nego si poceo gurat cilindar jer kad karika legne kako treba cilindar klizne na klip..
Kemo_nrg:
--- Citat: gokiSP - 24 Lipanj, 2009, 22:26:12 ---pa kako nisi o tome prije razmisljao..sta i da nije pukla sta bis kad bi bilo vrijeme za zamjenit ih?? jesi siguran da si dobro stavio kariku prije nego si poceo gurat cilindar jer kad karika legne kako treba cilindar klizne na klip..
--- Kraj citata ---
razmisljao sam vako, mislio sam mijenjat karike poslije mozda 15-ak hiljada, to je jedna i po sezona xD, a tad bi kupio kit ili novi klip :icon_biggrin: ,
ma 20 min sam navalacio nikako neide,sve radim sam na motoru, nedam nikakvom majstoru da mi cacka oko motora, 2 puta sam mijenjao karike na serijskom cilindru i klipu, zamjeno ih za minut,a sad sse patio preko 20 min i puce :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju