Općenito > Oprema

Koju od ove 2 kacige: HJC ili Marushin?

<< < (2/3) > >>

ivan007:
marushin brutala  :o

sfreak:

--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2009, 09:44:27 ---Ja sam nekako buio ubeđen da je HJC kvalitetnija... A sad po vašim pričama vidim da mi svi predlažete Marushin...
Stvarno dizajn Marushin-a je preheben, ali jel i kvalitet stvarno bolji od HJC ?

te-te-ac: šta je DD kopča?

--- Kraj citata ---

ja mislim da je ipak HJC nesto kvalitetnija marka nego Marushin...ali nije ni marushin za odbacit, daleko od togaa...

DD kopca ti je onaj tip gdje provlacis onaj recimo remen kroz dva metalna dijela u obliku slova D...puno bolje od obicnog kopcanja...ako nisi skuzio, ne znam kako da drukcije objasnim, poslikat cu ti, mislim da imam doma kacigu sa DD kopcanjem

pitaNS:
Da,da skontao sam kakva je DD kopča, ne moraš slikati..hvala   :icon_thumright:

A evo sad gledam u Robertovoj temi što je neko stavio ocene kaciga, e sad koliko je tome verovati ali HJC CS-R1 Samurai ima ocenu od 1 zvezdice a Marushin Samurai čak 4 zvezdice ! ! !

u dilemi sam velikoj? pomozite...  :sad120:

Peca:
@pita NS imam ovu HJC Samurai crno belu, dobra je kaciga...za Marusin nisam ni znao da ima kod nas :(

Preporucujem ti da odes i do KDM-a imaju extra kacige LS2 za kes koji planiras da izdvojis...

pitaNS:
istu ovakvu imaš samo drugu boju? Kakva je, jel udobna, jel dobra ventilacija, jel se vizir magli, grebe itd itd?

Ima Marushin kog nas u Bg-u...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju