Općenito > Oprema
Koju od ove 2 kacige: HJC ili Marushin?
te-te-ac:
gle .. kaciga tam oko 150€vra je dobra kaciga.. sad jel tebi udobnija ili nije .. to je do tvoje lubanje..
malo i gledas koliko para toliko je i muzike..
sta god uzmes nes pogresit.. idi probaj pa vidi ..
ja govorim iskustvom sa marushinom .. samo znam da sljedeca kaciga mora imat DD kopču jer bez toga za mene nije kaciga..
kaciga ti frkne i koda je i nemas..
Peca:
--- Citat: pitaNS - 25 Lipanj, 2009, 13:30:11 ---istu ovakvu imaš samo drugu boju? Kakva je, jel udobna, jel dobra ventilacija, jel se vizir magli, grebe itd itd?
Ima Marushin kog nas u Bg-u...
--- Kraj citata ---
Kaciga je ok, odlicno stoji na glavi, udobna je, lepo fiksirana,ventilacija hmmm.pa nisam odusevljen, vizir se magli, jos ga ogrebao nisam, nije bog zna kakav kvalitet, nije mnogo bucna(buka od vetra)...mislim da je najbolja opcija za taj kes...i da, ne zaleci se sa kupovinom, ovde u bg-u ta kaciga kosta ako se ne varam 120e za nekih 5-6 dana im stize jos modela i najavljuju snizenje...
E sad moj predlog je da ne uzimas tu kacigu, vec da izdvojis 250e za HJC HQ-1 narocito ako hoces neki jaci motor kasnije...
robert:
imao sam ovu Marushin shamura kacigu na glavi. predobro je napravljena. samo mi smetalo što nema XXL.
moj savjet je :
uzmi marushin, sad stižu ili su i stigli modeli 2009 pa su modeli 2008 na sniženju.
bar je tako ovdje u motormaniji. oko 25-30% popusta na prošlogodišnje modele.
a ni dodatni viziri im nisu skupi, između 200 i 300 kuna po komadu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju