Tehnički kutak > Tuning skutera

alanser na aeroxu???

<< < (2/3) > >>

doritos:

--- Citat: domagoy 46 - 25 Lipanj, 2009, 19:29:48 ---Koliko je nov kuplung alansera???

--- Kraj citata ---
...novo ti je oko 30-40 eu tako da kak oš...tvoje pare i tvoj djep..

SlowRider:
Novi ali kineski (vecinom), radje kupi polovan orginalni  :icon_thumright:

dino73n:
Do sad sam popravio bar dvadeset minarellija sa tim problemom i nikad nije bio problem u kuplungu anlasera vec u bronzanoj piksni na zupcaniku koji povezuje osovinicu anlasera sa kuplungom,ona se pojede i zubci anlasera pocu da preskacu.Sugeriram da svoj problem potrazis na tom mjestu.

Pozz

SlowRider:

--- Citat: dino73n - 25 Lipanj, 2009, 22:40:30 ---Do sad sam popravio bar dvadeset minarellija sa tim problemom i nikad nije bio problem u kuplungu anlasera vec u bronzanoj piksni na zupcaniku koji povezuje osovinicu anlasera sa kuplungom,ona se pojede i zubci anlasera pocu da preskacu.Sugeriram da svoj problem potrazis na tom mjestu.

Pozz

--- Kraj citata ---

Mozes malo detaljnije opisati gdje je ta broncana piksna?  :icon_scratch:

Evo ako nije problem da oznacis:

dino73n:
pa u slucaju elektro pokretanja imamo tri ucesnika,elektro-motor ili anlaser,kuplung anlsaera i taj treci zupcanik koji ima dvije vrste zubi na sebi,sitnije koji su povezani sa anlaserom i krupnije koji su povezani sa kuplungom ondnosno plocom koja se ubaci u kuplung(znaci imamo cetiri dijela a ne tri kako sam vec rekao) znaci ta bronzana piksna je na tom srednjem zupcaniku koji povezuje plocu na kojoj je kuplung i anlaser.Vidio sam i par slucajeva gdje je umjesto te piksne iglicasti lezaj al to je jedan od pedeset slucajeva.

EDIT: Eto kad odvrnes ta dva imbusa broj5 i skines taj limic sto drzi plocu onda mozes skinuti i taj zupcanik u kojem se nalazi piksna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju