Tehnički kutak > Tuning skutera

alanser na aeroxu???

<< < (3/3)

SlowRider:

--- Citat: dino73n - 25 Lipanj, 2009, 22:58:12 ---EDIT: Eto kad odvrnes ta dva imbusa broj5 i skines taj limic sto drzi plocu onda mozes skinuti i taj zupcanik u kojem se nalazi piksna.

--- Kraj citata ---

Tako je, ali ne bih rekao da je piksna broncana, sad se vise ne sjecam ali ima boju bloka ako me pamcenje dobro sluzi. Uvijek je problem bio kuplung anlasera  :dontknow:

EDIT: provjerio sam i ima, nisam na to bas obracao paznju jer je uvijek bio problem u necemu drugom sto sam rijesio, tako da na ovo nikada nisam ni obracao paznju. Ali znam da do sada nisam vidio da se potrosila ta piksna unutra.

U svakom slucaju dobar prijedlog  :frajer:

dino73n:

--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2009, 23:03:39 ---Tako je, ali ne bih rekao da je piksna broncana, sad se vise ne sjecam ali ima boju bloka ako me pamcenje dobro sluzi. Uvijek je problem bio kuplung anlasera  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Bilo je par slucajeva da se od silne prasine od lamela i poderotine od remena natalozi na opruge koje guraju tri rolnice u kuplungu anlasera pa dodje do proklizavanja prilikom anlasovanja al to je bio samo jedan slucaj a piksni sam se namjenjao dosta.

domagoy 46:
koliko je nova ta piksna???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju