Tehnički kutak > Tuning skutera
Typhoon 2009 Setup !
brzina:
moze ic do 100 sigurno , moj je 2003 godiste , stavio sam rezu i vecu diznu i ide do 100 bez problema
btw mjereno uz sat na autima BMW M5 i citroen C4 , isto je pokazivalo
radomir.g:
Replica nikako nece valjati ako nemas u planu stavljati kit... Posto ce ti se serijala vrteti u pm da bi bio u rezonanci.. Slozi neki base kit, base auspuh, veci karb, multivar i to ce ti biti sasvim ok...
Shomi:
DA nebi bzvz otvarao drugu temu,posto sam u mogucnosti da sutra kupim malossi multivar 2000,pa me zanima koliko ce moci ici samo sa multivarom 2000 i imam vec na typhoon-u Malossi Kevlar remen????
zipst:
moj zip ac dok je bija serijala je isa po pravcu 70 i nesto sitno, nizbrdo do 85.
stavim malossi gus, multivar, dellorto 17.5 i arrow performer i isa je vise od punog celera (koji je do 120, a kazaljka bi dosla tamo di bi trebalo bit 135-140). mjerija sam ga po 3 auta iz ciste dosade i kad bi njima bilo 100, meni je pokazivalo od 105-115, a priko toga je vec bilo opasno jer smo bili u gradu 8) sad mi je za sta nisan ima gps al jbg..
dino gp1:
--- Citat: Shomi - 22 Srpanj, 2009, 03:04:42 ---DA nebi bzvz otvarao drugu temu,posto sam u mogucnosti da sutra kupim malossi multivar 2000,pa me zanima koliko ce moci ici samo sa multivarom 2000 i imam vec na typhoon-u Malossi Kevlar remen????
--- Kraj citata ---
Uzmi multivar, dobiti ćeš linearno ubrzanje, ja dok sam imao samo spuh + multivar i kevlar skuter je jako dobro išao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju