Tehnički kutak > Tuning skutera

Typhoon 2009 Setup !

<< < (3/7) > >>

Shomi:
Pa po GPS-u moci ce ici 80 km/h...Ja samo pitam koliko ce ici po mom satu !

Pupo:

--- Citat: Benjamin - 24 Lipanj, 2009, 16:33:31 ---non stop iste stvari..to kaj pise na satu je zivi k....pa niti jedan sat na skuteru nejde tocno...ili si kupite digitalni mjerac brzine ili gps u ruke i mjerite realnu brzinu..

I to ka jej neko reko AC getriba je kraca i nema sanse s njom nagurati 100kmh...

Maisna je ista ko i kod mene..moj ide 100 kad je 20% duzi primar gore...

--- Kraj citata ---

Svi satovi na vozilima lažu, i na skuteru, motoru, autu bar 5-10km/h iz jednostavnoh razloga što si neće ovi što prodaju vozila dopustit da ih netko tužaka zbog popušene kazne zbog brzine. Tako lijepo stave da satovi pokazuju par km više i svi sretni. Uvijek vam ostaje GPS il ak znate udaljenost između neke dvije točke, izmjerite vrijeme potrebno za prolazak i nabacite malo računa i znate točnu brzinu!  :icon_biggrin:

2TDottore:

--- Citat: Benjamin - 24 Lipanj, 2009, 16:33:31 ---I to ka jej neko reko AC getriba je kraca i nema sanse s njom nagurati 100kmh...

Maisna je ista ko i kod mene..moj ide 100 kad je 20% duzi primar gore...

--- Kraj citata ---

neznam kak sam se onda ja sa stalkerom vozio preko 140 po satu a imam serijsku AC getribu.......  ???

charnel:
 :laughing6:

Benjamin:

--- Citat: 2TDottore - 24 Lipanj, 2009, 18:51:38 ---neznam kak sam se onda ja sa stalkerom vozio preko 140 po satu a imam serijsku AC getribu.......  ???

--- Kraj citata ---

gle neznam..ali moj jenostavno nije hito ic..

pazi slucaj..

serijala 65-70kmh...metnuo zx 80kmh...metnuo kit sa zxom 80kmh..slozio prijenos i sve zivo frgu vecu..85kmh jedva..i prevrtavao se...metnuo duzu getribu primar 20% odmah otisao do 100kmh..

A skuter je dobro postelan sad i sve...jedino je spuh preslab ali to cu rijesiti s vremenom...pa cu izvuc mozda 110kmh..i to mi dost..ak ne i ovo mi dost...

I to je sve mjereno s drugim vozilom jedno uz drugo i koso sat jos digitalni...i ovo zadnje sad kad je bilo sve zivo sam jos i s gps mjerio..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju