Općenito > Generalno o skuterima

registracija

<< < (4/5) > >>

xtaCy:
Meni je stari reko da ako neodjavis motor nakon 15 dana nakon isteka registracije, da ti dolazi kazna. Tak sam ja bar cuo  ???

majic_sk:

--- Citat: xtaCy - 26 Lipanj, 2009, 16:56:11 ---Meni je stari reko da ako neodjavis motor nakon 15 dana nakon isteka registracije, da ti dolazi kazna. Tak sam ja bar cuo  ???

--- Kraj citata ---
haha
malo te stari plaši ;)

Renchy:

--- Citat: dionysus_ - 26 Lipanj, 2009, 11:03:30 ---a jesi u međuvremenu registrirao ponovno motor? jel bilo na tehničkom kakvih problema / kazni ?

znači ak me ne ulovi policija nema kazne?? mogu normalno registrirat recimo 10.8 ili ne??

--- Kraj citata ---

Ako ne odjavis u roku od 15 dana dolazi ti kazna automatski na kucnu adresu, ne znam tocno za 50 ccm ali za 125 ti je 700kn

A stvar kod registracije ti je da kada god ga ti registriras pisat ce ti da je registriran od dana isteka prosle registracije, a ne od dana kada si ga registrirao..mozda se varam  :laughing7:

black-rox:

--- Citat: Renchy - 26 Lipanj, 2009, 17:42:33 ---Ako ne odjavis u roku od 15 dana dolazi ti kazna automatski na kucnu adresu, ne znam tocno za 50 ccm ali za 125 ti je 700kn

A stvar kod registracije ti je da kada god ga ti registriras pisat ce ti da je registriran od dana isteka prosle registracije, a ne od dana kada si ga registrirao..mozda se varam  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pisat će od dana kada ga registriraš,a ne od kada je istekla,ja sam ju platio sa 50% bonsa oko 700kn

Pupo:

--- Citat: Renchy - 26 Lipanj, 2009, 17:42:33 ---Ako ne odjavis u roku od 15 dana dolazi ti kazna automatski na kucnu adresu, ne znam tocno za 50 ccm ali za 125 ti je 700kn

--- Kraj citata ---

Potpis, ovo je istina da uvijek napišu da si rego istog datuma kada je rega istekla, tako sam ja imo plan da nakon X godina, dobijem jednu godinu gratis al nula bodova.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju