Općenito > Generalno o skuterima
registracija
dionysus_:
--- Citat: gokiSP - 24 Lipanj, 2009, 23:00:55 ---kazna ti sljedi ako nakon 15 dana od isteka registracije ne odjavis vozilo..
--- Kraj citata ---
kazna automatski na kućnu adresu ili samo ako me policija ulovi u tom vemenu ili bez obzira kada dođem na tehnički nakon tih 15 dana?
VoRdA_NRG_MC3:
mene je murija bila uhvatila a imao sam tablicu no nije bio registriran za tu god. skinili su mi tablicu i uzeli prometnu, ispisali su neki nalog ako ocu to nazad da odem u postaju u roku 30 dana..i ja nisam osao bojao sam se ako oticem da ce mi kaznu dat. i sve super tek nakon godinu dana dode kuci cestitka.. :toothy3:
dionysus_:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 26 Lipanj, 2009, 00:30:35 ---mene je murija bila uhvatila a imao sam tablicu no nije bio registriran za tu god. skinili su mi tablicu i uzeli prometnu, ispisali su neki nalog ako ocu to nazad da odem u postaju u roku 30 dana..i ja nisam osao bojao sam se ako oticem da ce mi kaznu dat. i sve super tek nakon godinu dana dode kuci cestitka.. :toothy3:
--- Kraj citata ---
a jesi u međuvremenu registrirao ponovno motor? jel bilo na tehničkom kakvih problema / kazni ?
znači ak me ne ulovi policija nema kazne?? mogu normalno registrirat recimo 10.8 ili ne??
xtaCy:
Nakon 15 dana ako neodjavis motor dolazi ti kazna od 500kn. Tako sam ja negdje čuo, ako nes nevalja nek me netko ispravi.
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: xtaCy - 26 Lipanj, 2009, 11:16:35 ---Nakon 15 dana ako neodjavis motor dolazi ti kazna od 500kn. Tako sam ja negdje čuo, ako nes nevalja nek me netko ispravi.
--- Kraj citata ---
e za to neznam ja svog nisam godinu dana registrirao al je imao tablicu i tad kad su me uhvatili sam naj#bo..a nisam nikakvu kaznu dobivao zbog toga sto mi je istekla..kazna za prometnu (registraciju) 1000 kn i jos osiguranje 300..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju