Tehnički kutak > Tuning skutera

Utezi volana naknadna ugradnja... Može li?

<< < (3/3)

Zucho:
A kaj da Vam velim, probajte, nije skupo!!!

Pupo:

--- Citat: Zucho - 23 Lipanj, 2009, 22:19:14 ---Najbolje probati, ja to na runneru imam, i nema neke svrhe!!!
Tko voli nek izvoli!!!

--- Kraj citata ---

Si probao vozit bez pa znaš da nema razlike? Na malim brzinama, pogotovo skuterom nemaju neke posebne namjene. Tko može poteći više skuterom, nemogu utezi odmoć, mogu samo pomoći.  Ja sam svoje skidao sa skutera, ovi serijski što dolaze su teško ko vrag :) a ove karbonske što sam stavio su samo šminka.

Inače ih nije problem staviti, pogotovo ove aftermarket. Kao što je Benjamin rekao, samo obradiš kraj ručke da imaju rupu na sebi i nabiješ te kupovne i zategneš.  Ja imam već pripremu, tj. već je u kormanu uprešan dio s navojem  :)

PS Sad vidim da si to ti gugy, jel te vuče zbog toga što je area imala utege?

Benjamin:
A daj mi reci kaj ti nije onda pametnije kupit smao utege ili posuditi cak eventualno i skinuti rucke pa smontirati utege i vidjeti jel ti vrijedi cem pa ak nije dobro skines sve i vratis rucke...cem kupovati nove onda?

Zucho:

--- Citat: Area51 - 23 Lipanj, 2009, 22:37:59 ---Si probao vozit bez pa znaš da nema razlike? Na malim brzinama, pogotovo skuterom nemaju neke posebne namjene. Tko može poteći više skuterom, nemogu utezi odmoć, mogu samo pomoći.  Ja sam svoje skidao sa skutera, ovi serijski što dolaze su teško ko vrag :) a ove karbonske što sam stavio su samo šminka.

Inače ih nije problem staviti, pogotovo ove aftermarket. Kao što je Benjamin rekao, samo obradiš kraj ručke da imaju rupu na sebi i nabiješ te kupovne i zategneš.  Ja imam već pripremu, tj. već je u kormanu uprešan dio s navojem  :)

--- Kraj citata ---
Grijesis,nisam gugy, potpuno novi covjek, i probal sam voziti bez utega, ISTO!!!

GUGY:

--- Citat: Benjamin - 23 Lipanj, 2009, 22:39:21 ---A daj m ireci kaj ti nije onda pametnije kupit smao utege ili posuditi ca eventualno i skinuti rucke pa smontirati utege i vidjeti jel ti vrijedi cem pa ak nije dobro skines sve i vratis rucke...cem kupovati nove onda?

--- Kraj citata ---
 :headbang: :icon_thumright: :headbang:

Svaka čast na ideji......

--- Citat: Area51 - 23 Lipanj, 2009, 22:37:59 ---

--- Kraj citata ---

Sad mi pomalo nedostaju ta dva komada željeza.... Koja je Area imala... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju