Tehnički kutak > Tuning skutera

Utezi volana naknadna ugradnja... Može li?

(1/3) > >>

GUGY:
 :help: Planiram ugradit utege volana ( one lijepe kromirane ) pa me interesira dali treba nešto dodatno radit na cijevi upravljača ili ih samo ušerafim? Da i šta se sa njima inače postiže osim estetike?  :help:

Zucho:
Dobijes samo estetiku, i ako ne daj Boze opadnes nebus zgulil vitalne dijelove!!!

Benjamin:

--- Citat: Zucho - 23 Lipanj, 2009, 21:43:47 ---Dobijes samo estetiku, i ako ne daj Boze opadnes nebus zgulil vitalne dijelove!!!

--- Kraj citata ---

nije smao estetika sve ot ima svoje..

Stabiliziraju volan na vecim brzinama...netreba nis doradivati puno..smao ras rucku izrezati ondase uteg zaserafi u cijev volana..uteg ima na kraju imbus seraf koji kad ze zaseralfjiva siri krajeve utega i tak stisne uz stjenek volana..

Zucho:

--- Citat: Benjamin - 23 Lipanj, 2009, 21:50:18 ---nije smao estetika sve ot ima svoje..

Stabiliziraju volan na vecim brzinama...netreba nis doradivati puno..smao ras rucku izrezati ondase uteg zaserafi u cijev volana..uteg ima na kraju imbus seraf koji kad ze zaseralfjiva siri krajeve utega i tak stisne uz stjenek volana..

--- Kraj citata ---
Nek proba, ali mislim da to na skutu ne dolazi do nekog izrazaja, osim u estetici!

Benjamin:
to je druga stvar...ak ne dolaze do izrazaja...ali imaju oni svoje cem sluze..

Meni postane motor nestabila na 90-100 kad je to sve malo ...isto imam u planu metnuti utege na volan ali nikak da si to rijesim...onda cemo vidjeti najbolje efekt..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju