Tehnički kutak > Tuning skutera
Ispravljanje ručke od kočnice
ivanm:
ja sam ravnao više puta..
krpu oko ručke, cijev i pomalo..
nisu bile jako spigane, 1 cm možda..
jednom sam ravnao više spiganu i odmah je pukla.. ovisi koliko je spigano, ako je više od 1-2 cm, radije kupi novu..
mislim da su oko 100+ kn komad ovisno o skuteru..
shegy:
a jeste li culi kad za brener?? ili bilo sta tako...
ugrij kristijane rucicu i lagano je ravnaj i tako ti 100% nece puc! ako hoces dodi kod mene pa cemo to napraviti!
3alfa3:
--- Citat: shegy - 24 Lipanj, 2009, 12:00:16 ---a jeste li culi kad za brener?? ili bilo sta tako...
ugrij kristijane rucicu i lagano je ravnaj i tako ti 100% nece puc! ako hoces dodi kod mene pa cemo to napraviti!
--- Kraj citata ---
To bi bilo u redu da ju je grijao i za vrijeme pada ;D
gun_rider:
--- Citat: sttipe - 24 Lipanj, 2009, 00:14:54 ---
:sad3: aluminij..ja sam svoje varija argonom..poslje sam isa montirat home made retrovizor,i na njega zavarija vidu grubog navoja..mislija sam s malo sile zavidat-napravit navoj,u onoj rupi di je vec bija navoj,malo sjexan..razletilo se u 7-8 komada.. :nono: vise nije bilo varenja
--- Kraj citata ---
argon je plin
nemožeš varit argonom
to je samo zaštitni plin kod TIG i MIG postupka varenja
da bi napravia navoj treba ti nareznica nemožeš samo zavidat mekši materijal u tvrđi.
sve se da napravit uz malo znanja i spretnosti...
sttipe:
nisam ima ureznicu..a retrovizor sam vec bija napravija od inoxa,ispa mi je vrhunski..nebi ga da za 5 originalnih..pa je bilo ako prodje-prodje..poslje sam nabavija novu stipalicu s nosacem,za nesto sitno kuna..i u drugom nosacu stipalice nije bilo navoja..pa je sve proslo okvida povrh,federsajba,ispod fedrersajba i dvi vide na kontru,i mogu nosit skuter ako ga uvatim za retrovizor :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju