Tehnički kutak > Tuning skutera
Ispravljanje ručke od kočnice
tomof10:
pa to sam i ja uradio prvi put sam malo previse al drugi put mi je ispala extra mada je moglo jos bolje al neda mi se zajebavat vise oko nje
sttipe:
--- Citat: Zucho - 23 Lipanj, 2009, 21:37:06 ---To nemres izravnat zato kaj je materijal "zamak" (ŠPIJATAR), puca sigurno!!!
--- Kraj citata ---
:sad3: aluminij..ja sam svoje varija argonom..poslje sam isa montirat home made retrovizor,i na njega zavarija vidu grubog navoja..mislija sam s malo sile zavidat-napravit navoj,u onoj rupi di je vec bija navoj,malo sjexan..razletilo se u 7-8 komada.. :nono: vise nije bilo varenja
gokiSP:
ja ravnao vise puta...oblozio spuzvom ruckicu, u skrip i lagano malo pa malo ravno..nikad pukla ni kod sam ravnao ni kasnije pri kocenju..treba znat.. :frajer:
speed:
--- Citat: gokiSP - 24 Lipanj, 2009, 00:35:10 ---ja ravnao vise puta...oblozio spuzvom ruckicu, u skrip i lagano malo pa malo ravno..nikad pukla ni kod sam ravnao ni kasnije pri kocenju..treba znat.. :frajer:
--- Kraj citata ---
ma zajebi ti to....
ovisi kolko je pomotana....ja neikad ne bi riskirao da moram naglo kociti i da stisnem i ona pukne,za 150 kn se nije za igrat
gokiSP:
--- Citat: speed - 24 Lipanj, 2009, 00:46:06 ---ma zajebi ti to....
ovisi kolko je pomotana....ja neikad ne bi riskirao da moram naglo kociti i da stisnem i ona pukne,za 150 kn se nije za igrat
--- Kraj citata ---
a dobro one koje su bas jako i nisam ravnao, al one malo manje uvijek.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju