Tehnički kutak > Blokade
Blokade Typhoon !
motor-fan:
piaggio 2009 ti ima ove blokade ako je 2t
auspuh , katalizator
auspuh , onu cijev koja ide na auspuh maknes i zacepis ili ju odrezes i zacepis necim
variomat , trebo bi imat i na variomatu blokadu , onaj plesic il kako da to nazovem
dizna , promjenis diznu
to bi bilo to kolko ja znam , ja i frend smo skidali na njegovom typh isto 2009 blokade i nismo mogli nac druge , osim ako nes nisam zaboravio napisat :)
Shomi:
--- Citat: motor-fan - 26 Lipanj, 2009, 15:18:21 ---piaggio 2009 ti ima ove blokade ako je 2t
auspuh , katalizator
auspuh , onu cijev koja ide na auspuh maknes i zacepis ili ju odrezes i zacepis necim
variomat , trebo bi imat i na variomatu blokadu , onaj plesic il kako da to nazovem
dizna , promjenis diznu
to bi bilo to kolko ja znam , ja i frend smo skidali na njegovom typh isto 2009 blokade i nismo mogli nac druge , osim ako nes nisam zaboravio napisat :)
--- Kraj citata ---
i kad ste sve to skinuli koliko moze max da ide???
bijesna glista:
Moras maknuti dijafragmu sa lamelica,ali neces puno dobiti sa tim......kupi neki base spuh i motor ce ti se preporoditi....od serijskih nemas nista....i da....diznu obavezno vecu stavi u karb........
dario007:
ja imam typhoona 95.god imam na njemu rr-a 4.8 grama rolice,bjeli centralni i ne želi preko 70kmh,gore su bile i rolice 6 grama i 8 grama,ali ni u jednom slućaju ne želi preko 70!
što bi to moglo biti,dali imam nekakvu blokadu ili što?
Mislav:
--- Citat: dario007 - 15 Rujan, 2009, 11:36:05 ---ja imam typhoona 95.god imam na njemu rr-a 4.8 grama rolice,bjeli centralni i ne želi preko 70kmh,gore su bile i rolice 6 grama i 8 grama,ali ni u jednom slućaju ne želi preko 70!
što bi to moglo biti,dali imam nekakvu blokadu ili što?
--- Kraj citata ---
meni sve serijsko pa je po njegovom satu islo 65- 70 kmh samo sta mi brzo uhvati krajnju, dobia san motor od rodaka i neznan koje su blokade skidane al cu vidit na variomatu jel ima oni prsten!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju