Tehnički kutak > Blokade
Blokade Typhoon !
Shomi:
Vozim Piaggio Typhoon-a 2009 god. presao sam sa njim 2800 km.Na prvom servisu posle 1000 km su skinute blokade,motor ide 81-82 km/h na ravnom pod velikim zaletom,a 70 km/h napuni ko iz sale...Zanima me posto je Scooter 2009 god. pa cudo da nema te elektronske blokade i blokade na karburatoru i tako...Meni su skinuli 3 blokade: 1.Blokadu sa Variatora 2.Blokadu sa auspuha 3.Jos jednu blokadu sa Auspuha dali ih ima jos...Sta bi dobio kad bih izvadio Katalizator iz Auspuha! :hello:
stark1:
nemoguce imati 2 blokade na auspuhu...novija godista ti imaju blokadu na variomatu,auspuhu i limic na karbu
Shomi:
--- Citat: gigo_sf2 - 23 Lipanj, 2009, 18:53:04 ---nemoguce imati 2 blokade na auspuhu...novija godista ti imaju blokadu na variomatu,auspuhu i limic na karbu
--- Kraj citata ---
Ima dve blokade na auspuhu...Jedna je ona cev,a druga je kao neki sekundarni filter vazduha koji mu daje otpor i tako gusi auspuh..
stark1:
--- Citat: Shomi - 24 Lipanj, 2009, 02:01:17 ---Ima dve blokade na auspuhu...Jedna je ona cev,a druga je kao neki sekundarni filter vazduha koji mu daje otpor i tako gusi auspuh..
--- Kraj citata ---
to drugo ti nije blokada
ivanm:
AC ima jednu blokadu na spuhu, a LC dvije..
ovo drugo ne diraj osim ako misliš micat katalizator..
ja sam upravo u tom procesu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju