Tehnički kutak > Styling skutera
tablica
EmirF121:
--- Citat: boss_ - 08 Srpanj, 2009, 13:03:08 ---Ma jedino kod tebe jos orginalna tablica pa stavio :icon_biggrin:
ma ne diraj ti nju, mogu te zahebavat zbog toga, a ovako uopste ne uzgleda ruzno, jedino sto se...vidi :)
--- Kraj citata ---
Hahaha, jedino što se... vidi, ma i za ovo me zahebvaju policajci, kažu da se ne vidi dobro. Jel se može kod nas pravit neki manji format kao u Hrvatskoj, ili nešto još manje?
boss_:
--- Citat: EmirF121 - 08 Srpanj, 2009, 17:51:18 ---Hahaha, jedino što se... vidi, ma i za ovo me zahebvaju policajci, kažu da se ne vidi dobro. Jel se može kod nas pravit neki manji format kao u Hrvatskoj, ili nešto još manje?
--- Kraj citata ---
sve se moze napraviti :icon_biggrin: samo je pitanje kada ces naletiti na nekog ko neda pricati sa sobom, i eto kazne :dontknow:
b_l_a_c_k:
--- Citat: EmirF121 - 08 Srpanj, 2009, 17:51:18 ---Hahaha, jedino što se... vidi, ma i za ovo me zahebvaju policajci, kažu da se ne vidi dobro. Jel se može kod nas pravit neki manji format kao u Hrvatskoj, ili nešto još manje?
--- Kraj citata ---
evo ti pa procitaj..
Član 21.
(Registarske tablice za motocikle i bicikle sa motorom)
(1) Za motocikle i bicikle sa motorom izdaje se jedna registarska tablica dužine 240 mm, visine 130 mm i
širine 1 mm. U pogledu boje, brojnih i slovnih oznaka ne razlikuju se od registarskih tablica za motorna vozila.
(2) Izgled registarske tablice za motocikle i bicikle sa motorom dat je u Prilogu broj 5 ovog Pravilnika i čini
njegov sastavni dio.
nasa tablica je isto bilbord i moze sluziti kao dodatni spojler... :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju