Tehnički kutak > Styling skutera

tablica

<< < (8/9) > >>

PROOF:

--- Citat: shegy - 02 Srpanj, 2009, 10:13:49 ---ok moze! gledaš runera,srku,leonarda,roxa100,f18, itd itd
a recimo zip 100? sjeda mu ko budali samar..

--- Kraj citata ---
to znaci da mu super sjeda... :icon_scratch:

metak:
ma nase tabilce su presmjesne..mene je jednom policajac zaustavio i pogledo je nazad i pitao me gdje ti je org.tablica ja mu izvadio i nista pustio me:)

stunt_master:

--- Citat: metak - 03 Srpanj, 2009, 02:22:53 ---ma nase tabilce su presmjesne..mene je jednom policajac zaustavio i pogledo je nazad i pitao me gdje ti je org.tablica ja mu izvadio i nista pustio me:)

--- Kraj citata ---
ljudski od njega  :toothy9:

EmirF121:

--- Citat: boss_ - 01 Srpanj, 2009, 14:19:58 ---evo kako izgleda, jos ovo je lijepo zato sto je ispod, kad je na blatobranu onda je  nikakva

--- Kraj citata ---
Hej ba boss što si uzeo slike mog skutera?  :nono: Zezam se.  :icon_biggrin: A stvarno su tablice velike, ja sad hoću da uradim malu ali ne znam koliko malu smijem uraditi i da li uopšte smijem staviti manju nego što je ova? Ima kod onog Makedonca isto na SR-ki tablica skroz mala, ispod undertail-a i moćno izgleda.

boss_:
Ma jedino kod tebe jos orginalna tablica pa stavio :icon_biggrin:
ma ne diraj ti nju, mogu te zahebavat zbog toga, a ovako uopste ne uzgleda ruzno, jedino sto se...vidi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju