Tehnički kutak > Tuning skutera
polini vs malossi - rolne
ivanm:
--- Citat: sanatorium - 22 Lipanj, 2009, 12:43:35 ---onda uzimam polini definitivno
--- Kraj citata ---
nisu malossi loše, al ak možeš birati, definitivno polini..
ja imam jedne 19x15.5, 5.3 gr i vozio sam ih 10 000 km u ser. variomatu i još su potpuno okrugle i praktički neistoršene..
aprilija top:
nije bas u rolicama bitna je obrada variomata di rolice klize i ako su slucajno preteske normalno da ce se skockat puno toga utjece ja koje got rolice sam imal u polini variu (rolica6) ni jedne se nisu skockale al sam ih mjenjal svakih 5tkm
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: aprilija top - 22 Lipanj, 2009, 13:15:28 ---nije bas u rolicama bitna je obrada variomata di rolice klize i ako su slucajno preteske normalno da ce se skockat puno toga utjece ja koje got rolice sam imal u polini variu (rolica6) ni jedne se nisu skockale al sam ih mjenjal svakih 5tkm
--- Kraj citata ---
Sory na offu ali vidim da je polini u dosta stvari kvalitetniji i bolji od malossia,dali je ista stvar i sa midrace i high end dijelovima između ovo dvoje marke?
aprilija top:
teem2 cilindar treba isto obradit ko i ewo cilindar ima sam oba dva cilindra u ruci stvar je srece kakvog dobis frend je kupio multivar i bio je savrseno obraden a puno njih prica kak njihovi nisu sve zavisi
doritos:
...jebes polini...ja kupio NOVE POLINI polutke 128mm i tvorrnicki sjebane, nista nije htjelo sjest na svoje, a platio 180eu!!
tako da nema garancije i da je poilini zbilja bolji od malossija jer je to ista stvar sa sitnim preinakama al sve to isti k...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju