Tehnički kutak > Tuning skutera
polini vs malossi - rolne
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: aprilija top - 22 Lipanj, 2009, 13:25:05 ---teem2 cilindar treba isto obradit ko i ewo cilindar ima sam oba dva cilindra u ruci stvar je srece kakvog dobis frend je kupio multivar i bio je savrseno obraden a puno njih prica kak njihovi nisu sve zavisi
--- Kraj citata ---
Ja bi rekao da zavisi i odakle ga nabavis
aprilija top:
da to je doritos kupi polutke ja imam iste moji varovi su savrseni na polutkama a kod doritosa s oprostenjem ko da se neko zdrkal po njima stvar je srece
DvdAerox:
meni su se malossi pokazale boljima, ali je i istina da se manje rolice trose vise od vecih... recimo na 19x15.5 variu od malossija rolice su mi uvjek bile iste i poslje sta su imale ogromna opterecenja :) a one od polinija na variu od 15x12 su mi se trosile dosta brze u odnosnu na prijasnje opterecenje.. kakogod uzmi one koje zelis oba 2 su dobre..
sanatorium:
koje da stavim rolne fabricke su 8.5g ( ja hoci da stavim polini ali se plasim da ne izgubim na krajnu ) pa ako ima netko neko mislenje ??? dali ti 0.3g bi mogle puno da znace
1.malossi 16x13 8g
2.polini 16x13 7.7g
marko1990:
stavi 7,5 grama....tako sam ja stavio frendu na kymca super 9..i skut mu puno bolje vuče a nije izgubio na krajnjoj!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju