Općenito > Oprema
Tema iz budućnosti: Kišna oprema
Doomsday:
Ma, za nepromočive kišne hlače ti ne triba moto oprema, nađi bilo koje od plastike, da možeš navuć priko, i to ti je to... :icon_thumright:
Da je jakna u pitanju, moglo bi bit malo zeznutije, jer se obične, šuškave, tanke plastične jakne znaju previše napuhat u vožnji, pa je nezgodno... Sa hlačama je manji problem... :icon_biggrin:
A ako ti se baš lova baca, imaš naravno od IXS-a, ili odi u Lidla, možda je u vašem doli u ZD ostalo onih dvodjelnih kišnjaka, kažu ljudi da su OK... :dontknow:
ivbura:
Kasnoo.....prošli tjedan (14.04)svratio do Lidla-Zadarskog i ništa od moto opreme nije bilo čak sam se i raspitiva od ono malo zaposlenika ... :dontknow:
btw, mislim da je Izd najopremljeniji vozač kojeg sam ja upozna još sad s koljenoštitnicima .....opet ga Doms tiraš u trošak :icon_thumright:
Kotrlj !
Punisher:
--- Citat: ivbura - 24 Travanj, 2007, 15:04:46 ---Kasnoo.....prošli tjedan (14.04)svratio do Lidla-Zadarskog i ništa od moto opreme nije bilo čak sam se i raspitiva od ono malo zaposlenika ... :dontknow:
btw, mislim da je Izd najopremljeniji vozač kojeg sam ja upozna još sad s koljenoštitnicima .....opet ga Doms tiraš u trošak :icon_thumright:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Neka... neka Doomsday samo navaljuje, jednog dana ćemo mu zahvaljivati što smo pali na oklope a ne na kosti :icon_tongue:
IZd:
--- Citat: Punisher - 24 Travanj, 2007, 16:23:42 ---
--- Citat: ivbura - 24 Travanj, 2007, 15:04:46 ---Kasnoo.....prošli tjedan (14.04)svratio do Lidla-Zadarskog i ništa od moto opreme nije bilo čak sam se i raspitiva od ono malo zaposlenika ... :dontknow:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Neka... neka Doomsday samo navaljuje, jednog dana ćemo mu zahvaljivati što smo pali na oklope a ne na kosti :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Bolje da ga jednog dana napadamo da smo potrošili novce, a da nismo pali, tako da nismo ništa od navedenog probali koliko koristi u praksi :icon_scratch:
ivbura:
--- Citat: ---Neka... neka Doomsday samo navaljuje, jednog dana ćemo mu zahvaljivati što smo pali na oklope a ne na kosti
Bolje da ga jednog dana napadamo da smo potrošili novce, a da nismo pali, tako da nismo ništa od navedenog probali koliko koristi u praksi
--- Kraj citata ---
Potpisujem...-.---...-.--. :icon_thumright:
Samo za vašu informaciju ali i da ohladim koju glavu (ukoliko uspijem bar malo)kažu da postoje dvi kategorije vozača;1 ONI KOJI SU PALI
2 ONI KOJI ĆE PASTI
E znaći bitku vodit za ostati u ovoj drugoj kategoriji šta duže :headbang:
Kotrlj !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju