Općenito > Oprema

Tema iz budućnosti: Kišna oprema

<< < (4/4)

igor:
Za sada sam u drugoj ligi, tok, tok, tok. Bilo je 2-3 puta zamalo u prvu ligu, jednom sam nategnuo ledja. Sve situacije po kiši i pri maloj brzini. Doduse ni ne moze jako brzo, s blokadom i 3,5 ks, mozda na srecu. S mokrom cestom samo oprezno i pomalo. Kad je ujutro kiša, ja odem sa autom. Ako za nazad pada kiša, ja pomalo. Imam neko polovno kišno odijelo, malo pušta ako je prolom, da je predobro sigurno bih se više vozio po kiši i imao više šanse za prvu ligu. :mofa:

filiplatinovicz:
bit će, jednog dana!  :binkybaby:

mrcina:
ja više volim drugoligaše, jer kad uđeš u prvu ligu opustiš se pa padaš svako malo a u drugoj lizi nema opuštanja jedino ako nam netko ne podmetne beton na cestu ili vozača bez pameti. 

X-Thug:
pošto mi je ovo prvi post eo pozdravljan sve...
ja san u drugoj lizi...eo u utorak prolom oblaka...uvatia me u dragama (iša san iz šibenika prima zadru) i sve normalo...samo mi se maglia vizir jer iman kacigu koja štiti samo od policije,nisan pa iako su na motoru iman sava gume...po suhome malo jace kocnicu stisnen pa plese...a i prije san 10ak puta dozivia prolom oblaka dok san vozia baotiana...nikad pa po kisi,al san zato po suvon,oba puta sa baotianom lol

filiplatinovicz:
dobro nam dosao... u drugu ligu! :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju