Općenito > Generalno o skuterima

jet force 125

<< < (6/7) > >>

doritos:
imas pravo gun rider :icon_thumright:...slazem se...

goci1990:
imao sam peugeot jet force 125 i sad imam peugeot vivacity. je da sam u pocetku imao nekih kvarova na vivacitiyu al to je sve rijeseno. na 125 nikakvih problema. i da opet kupujem skuter opet bi peugeot jer su mi se pokazali predobri. pricajte vi sta hocete protiv peugeot masina al meni su sasvim ok. ko nije vozio 125 i pravi se pametan nek nepise  gluposti. jet 125 izbrije vx125 bez beda. ak si vec zagrijan za njega odmah ga uzimaj.

pitaNS:
niko ovde nije rekao da su pežo mašine loše! Ja ne znam gde ste vi to pročitali... i stvarno ne volim kad neko priča bezveze jer je eto tako čuo da svi kažu...

Ja imam Jetforce 50 (za gunridera) a ne 125, nisam probao 125-ticu i ne znam kako ide, ali me ovaj moj služi već 3 godine a da nisam ni jedan jedini deo morao promeniti. APSOLUTNO ništa nije crklo ! ! !

spy_hard:
e, a mozda su samo neki bili ljubomorni na jet-a pa poceli pricat kako ne valja  :laughing7:
a vidite, sve zavisi...... mozes uzet (npr.) najskupljeg skutera a da te ne sluzi nikako i stalno se kvari dok recimo neko uzme kineza i slucajno uzme neki koji nema gresaka puno i ide bolje od ostalih.... ali je to rijeeeedak slucaj  :icon_biggrin:
iovako ionako, ja mislim da se peugeot pokazao izvrsnim (u poredjenju na ostale... kineze etc.) i da se kvaliteta moze porediti sa talijanima iako su talijani malo bolji u nekim oblastima  :)

motov3x:
e potpuno se slazem sa svim pozitivnim odgovorima koje ste napisali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju