Općenito > Generalno o skuterima

jet force 125

<< < (7/7)

shegy:

--- Citat: spy_hard - 26 Lipanj, 2009, 20:03:04 ---e, a mozda su samo neki bili ljubomorni na jet-a pa poceli pricat kako ne valja  :laughing7:
a vidite, sve zavisi...... mozes uzet (npr.) najskupljeg skutera a da te ne sluzi nikako i stalno se kvari dok recimo neko uzme kineza i slucajno uzme neki koji nema gresaka puno i ide bolje od ostalih.... ali je to rijeeeedak slucaj  :icon_biggrin:
iovako ionako, ja mislim da se peugeot pokazao izvrsnim (u poredjenju na ostale... kineze etc.) i da se kvaliteta moze porediti sa talijanima iako su talijani malo bolji u nekim oblastima  :)

--- Kraj citata ---

e sory ali ti uspoređujes peugeota koji kosta preko 10-15 tkn i kineza koji novi dode 3500kn
gdje je tu matematika?? ta dva skutera  se nesmiju uspoređivati jer nisu iste novcane "klase" i kvalitete

je istina je da postoje kinezi koji su predobri, bez ikakve greske i sluze i bolje nego si se nadao! ak potrefiš!
al je sramota jednom peugetou kad ga platis 15tkn i on ima pun k gresaka.. to si peugeot nesmije dopustiti!!
kupujes novi jer se novi navodno nekvare i najbolji su a ti dobijes vece smeče nego polovni takav!
vozio sam sve peugeote 50 i mogu reci da kad bi mogao birati uzeo bi vivacitya! a jetforce sam vozio sve 50 i nije mi bas... teski su i tromi!

motov3x:
nije ni meni jet 50 bas nesto, al ajde ovaj ima 125 i mora bit dobar

shegy:
moram priznati da je jet onak ljep... i zapela mi je za oko 125 compressor! al preglomazan je... 50 nebi nikako al 125 comp vec i nekako

spy_hard:

--- Citat: shegy - 27 Lipanj, 2009, 13:52:28 ---e sory ali ti uspoređujes peugeota koji kosta preko 10-15 tkn i kineza koji novi dode 3500kn
gdje je tu matematika?? ta dva skutera  se nesmiju uspoređivati jer nisu iste novcane "klase" i kvalitete

je istina je da postoje kinezi koji su predobri, bez ikakve greske i sluze i bolje nego si se nadao! ak potrefiš!
al je sramota jednom peugetou kad ga platis 15tkn i on ima pun k gresaka.. to si peugeot nesmije dopustiti!!
kupujes novi jer se novi navodno nekvare i najbolji su a ti dobijes vece smeče nego polovni takav!
vozio sam sve peugeote 50 i mogu reci da kad bi mogao birati uzeo bi vivacitya! a jetforce sam vozio sve 50 i nije mi bas... teski su i tromi!

--- Kraj citata ---

ej sad... nisam ni ja ciljao odmah na kineze, to mi onako prvo palo na pamet  :laughing7: i naravno, slazem se da se nikako ne mogu uporedjivat.

doritos:

--- Citat: shegy - 27 Lipanj, 2009, 14:06:10 ---moram priznati da je jet onak ljep... i zapela mi je za oko 125 compressor! al preglomazan je... 50 nebi nikako al 125 comp vec i nekako

--- Kraj citata ---
...jet compressor ni nemozes nac vise...kod nas ih je 2,3komada u hrv...upoznao sam decka nedavno koji drajva 125 copresos i kaze da je strava skut...par puta sam naleto na taj skut na pakingu ko city centra i prebolestan je...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju