Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA

<< < (3/7) > >>

igor.sb:

--- Citat: el - 24 Travanj, 2007, 20:58:52 ---nista se ne desava samo ide za 10 sporije...nista drugo...
isto ubrzava sve normalno al ide sporije

--- Kraj citata ---

onda stvarno ne znam, mislim ako imas 64 diznu sa seriskom spuzvom i istu tu diznu sa redS, znaci smjesu malo obogatis zrakom, i kako tu pusis 10kmh to mi nije jasno

el:
neznam ni ja...nego dal mi se moze sta shebat ako stavim gljivu preko ljeta

igor.sb:

--- Citat: el - 24 Travanj, 2007, 21:29:05 ---neznam ni ja...nego dal mi se moze sta shebat ako stavim gljivu preko ljeta

--- Kraj citata ---

usi tvojih dragih susjeda, u ostalom imas zx-a, koji je i onako bucan, tako da ces mozda malo nadjacati zx-a

moze se ako karb ne nastelas tj. vecu diznu stavis, posto motor s gljivom dobiva vise zraka nego sto bi trebao, tako da je smijesa obogacena zrakom sto dovodi do vece eksplozivnosti i zapaljivosti, a klip i cilindar bas to ne vole

ma zajebi glivu ne treba ti to u zivotu, cim padne kisa mos se jeb... zacepit ce ti se
+ stu ulazi prasina i ostala sranja, pogotovo kod onih zicanih tipa RMS

el:
a sta bi sve dobio s vecom diznom...ubrzanje,krajnju brzinu :dontknow:

i koju diznu da stavim

Punisher:

--- Citat: el - 25 Travanj, 2007, 08:44:39 ---a sta bi sve dobio s vecom diznom...ubrzanje,krajnju brzinu :dontknow:

i koju diznu da stavim

--- Kraj citata ---
Veća dizna se stavlja ako bi stavljao gljivu i to za 10-ak brojeva veću od one koju trenutno imaš jer sa gljivom dolazi puno više zraka.
Dakle, s diznom bi dobio optimalan omjer zraka i goriva (zbog gljive), dobio bi malo bolji odziv na gas i povećao potrošnju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju