Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA

<< < (2/7) > >>

el:
ja imam multivar i ZX-a i mislim staviti gjivu preko ljeta a kasnije opet stavit filter....sta mislite dal bi puno nastetila i da ju stavljam uopce

(red sponge sam kupio ali kad stavim skuter ide skoro za 10 slabije i nikak da namijestim karb. )

igor.sb:

--- Citat: el - 24 Travanj, 2007, 19:47:11 ---ja imam multivar i ZX-a i mislim staviti gjivu preko ljeta a kasnije opet stavit filter....sta mislite dal bi puno nastetila i da ju stavljam uopce

(red sponge sam kupio ali kad stavim skuter ide skoro za 10 slabije i nikak da namijestim karb. )

--- Kraj citata ---

koju diznu sad imas, otprilike ide 64-68 sa zx-om i redspongeom

el:

--- Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2007, 20:23:07 ---
--- Citat: el - 24 Travanj, 2007, 19:47:11 ---ja imam multivar i ZX-a i mislim staviti gjivu preko ljeta a kasnije opet stavit filter....sta mislite dal bi puno nastetila i da ju stavljam uopce

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
mislim da je 64...a red sponge nisam stavio kad nemogu karb namjestit i onda neide dobro

igor.sb:

--- Citat: el - 24 Travanj, 2007, 20:48:12 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2007, 20:23:07 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
mislim da je 64...a red sponge nisam stavio kad nemogu karb namjestit i onda neide dobro

--- Kraj citata ---

de napisi sta se desava s motorom kad je red sponge gore, jel se gusi(previs zraka), jel puca iz spuha (previse benge), nema mi smisla da ga ne mozes nastelat sa red spongeom koji je mrvicu protocni od seriske spuzve

el:
nista se ne desava samo ide za 10 sporije...nista drugo...
isto ubrzava sve normalno al ide sporije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju