Tehnički kutak > Tuning skutera
"Propadanje" rucice kocnice
marko1990:
dotoču ulja jer vidim da nemaš puno,možda ti je zbog tog potegnuo zrak!!!Natoči novi ulje i onda ljepo i pažljivo ozrači!!!
SlowRider:
--- Citat: marko1990 - 20 Lipanj, 2009, 17:48:32 ---dotoču ulja jer vidim da nemaš puno,možda ti je zbog tog potegnuo zrak!!!Natoči novi ulje i onda ljepo i pažljivo ozrači!!!
--- Kraj citata ---
Nije zbog toga sigurno, drukcije se ponasa kada povuce zrak.
BTW rijesio sam problem, ipak nije bilo do ulja sto bi mi bilo jako cudno, jedna gumica pusta pritisak i ulje se vraca u posudicu kroz drugu rupicu.
Pokusati cu nabaviti novu gumicu(e) i to ce onda biti reparirano.
kiza-iz-kvarta:
sličan problem imao na sp-u sa zadnjom kočnicom,svaki 10put propadne,kad guram motor pločice stružu po disku.......stavio novo uk ulje(valvoline 3/4)........opet propada........stavio pleteni lajtung-isto.....posudio od frenda zadnja kliješta, stavio ih i ozračio i sve 5.......meni je problem bio u kliještima!NEER me pogurao s AP klipićima i gumicama za čeljusti od peugeota(na oko su ista koo od sp-a) al mi nisu odgovarale tako da sam morao uzet druga kliješta......
kristijanSR70:
Kod mene je npr i prednja i zadnja tvrda i odjednom prednja postane mekana jedno vrijeme,pa onda opet tvrda
gokiSP:
--- Citat: kristijanSR70 - 20 Lipanj, 2009, 20:01:41 ---Kod mene je npr i prednja i zadnja tvrda i odjednom prednja postane mekana jedno vrijeme,pa onda opet tvrda
--- Kraj citata ---
to se zna dogadati nakon duzeg kocenja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju