Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

scooter fest 22.-23. 8.

<< < (19/22) > >>

PROOF:

--- Citat: jprekrit - 22 Kolovoz, 2009, 06:11:40 ---Ja bum isto došel u 9! Možda koju minutu kasnije. Vidimo se! :hello:

--- Kraj citata ---
zakaj nisi dosel?

Shiltac:

--- Citat: igor27 - 22 Kolovoz, 2009, 07:41:05 ---ok........a kaj od purgera niko nejde??

shiltac ti isto sad nakraju nejdeš......ako ideš dojdi u lotus.....pa buš išel ko logistika iza nas autom....

--- Kraj citata ---

esus meter! došel sam vjutro v 5 doma i stal sam se v pol 9, stuširal sam se i za der ptuj.. bio sam malo pogledal stunt i drag trening.. slike kasnije.. sutra pem natrag, danas sam "umuran"..

e da videl sam neku dvojicu, mislim da su tu na forumu, jen je imal hns kapu sa kockicama, a drugi majcu s logom foruma i natpis 4 kotača bla bla 2 kotača bla bla..

Shiltac:
e da i krepal sam od smjeha! neki lik doleti sa serijala cpi aragonom i prehiti se tam v škarpu skoro dole do vode! kako je zgledalo, isus ti meter!! hahahahaha. ludnica

PROOF:

--- Citat: Shiltac - 22 Kolovoz, 2009, 12:55:09 ---esus meter! došel sam vjutro v 5 doma i stal sam se v pol 9, stuširal sam se i za der ptuj.. bio sam malo pogledal stunt i drag trening.. slike kasnije.. sutra pem natrag, danas sam "umuran"..

e da videl sam neku dvojicu, mislim da su tu na forumu, jen je imal hns kapu sa kockicama, a drugi majcu s logom foruma i natpis 4 kotača bla bla 2 kotača bla bla..

--- Kraj citata ---
ti su bili pri meni vjutro haha :) sf i nexus :)

jprekrit:

--- Citat: Shiltac - 22 Kolovoz, 2009, 12:55:09 ---esus meter! došel sam vjutro v 5 doma i stal sam se v pol 9, stuširal sam se i za der ptuj.. bio sam malo pogledal stunt i drag trening.. slike kasnije.. sutra pem natrag, danas sam "umuran"..

--- Kraj citata ---
Shiltac,daj ako si još na festu... Dojdi tam v kamp, buš videl tam moj šator odma kraj ograde... Maslinastozeleno-narančaste boje!!! Dojdi i onda pemo pit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju