Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

scooter fest 22.-23. 8.

<< < (22/22)

igor27:

--- Citat: jprekrit - 23 Kolovoz, 2009, 20:52:28 ---Nisam slikal šator... Ti si ga slikal pa si mogel desti slike! I išel sam ga slagati v 9 navečer jer je počelo jako puhati i spremalo se na nevrijeme. i dok sam ga spremil, gas za doma! Hehe...  :sad1: Ujutro sam išel nazaj za tam!

--- Kraj citata ---
zakaj si išel doma....bzvz smo se mučili sa fucking šatorom.........jbt kak je veliki još je moglo 5 ljudi spati sa tobom :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

jprekrit:

--- Citat: igor27 - 23 Kolovoz, 2009, 21:03:12 ---zakaj si išel doma....bzvz smo se mučili sa fucking šatorom.........jbt kak je veliki još je moglo 5 ljudi spati sa tobom :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
Ma to si nemreš zamisliti kak je počelo puhati! A i bilo me malo strah tog vetra... A za ovih pet ljudi si mislil valjda za 5 ženski, ne... Pa pričal sam s par slovenki ali nisu bile baš zainteresirane, ali da se pokazalo da su zainteresirane, bi možda i ostal. Ovak mi se nije splatilo ostati. Strah me bilo samoga spati po takvom vetru v šatoru!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Shiltac:

--- Citat: igor27 - 23 Kolovoz, 2009, 20:12:44 ---kaj nisi del slike šatora koji smo postavili......hehehehh.......kak je bilo spati?

si imal kakvu posjetu u noći.......a ti shiltac ako si nas videl mogel si se javiti ja bi cugu platil........

--- Kraj citata ---

videl sam vas, al mi se žurilo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju