Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
scooter fest 22.-23. 8.
jprekrit:
--- Citat: igor27 - 21 Kolovoz, 2009, 16:21:18 ---ja idem ujutro oko 8:30.....vjerojatno i green samnom......pa ako se neko hoće priključiti nema frke.......a kod proofa stanemo na kavu :cugaa: :cugaa: :cugaa: :cugaa:
jprekrit...........najdemo se kod proofa na vratnu to ti je usput......a zg ekipa ak hoče prek vž super pa pemo together......ak ne vidimo se tam
--- Kraj citata ---
Hehe... Super igor... daj mi samo reci kak se zove njegov kafić? :laughing9: :laughing9: :laughing9:
igor27:
neznam kak se zove ali to ti je odmah posle kružnog toka sa desne strane nebreš fulati.......na ulazu u vratno..........još se kasnije čujemo kad bum ja tam došel.......
sad se idem špancirati......
jprekrit:
--- Citat: igor27 - 21 Kolovoz, 2009, 20:15:41 ---neznam kak se zove ali to ti je odmah posle kružnog toka sa desne strane nebreš fulati.......na ulazu u vratno..........još se kasnije čujemo kad bum ja tam došel.......
--- Kraj citata ---
OK. Ajd pa se vidimo!!!
jprekrit:
--- Citat: igor27 - 21 Kolovoz, 2009, 20:15:41 ---neznam kak se zove ali to ti je odmah posle kružnog toka sa desne strane nebreš fulati.......na ulazu u vratno..........još se kasnije čujemo kad bum ja tam došel.......
--- Kraj citata ---
Igor, daj samo reci u kolko se najdemo tam na kavi???
PROOF:
zpve se lotus :) videl bus veliko parkiraliste....e da i kad mislite dojti kaj se stanem i zbegecam hahahaha :) :)
btw imate moj broj moba pa zovite :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju