Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
scooter fest 22.-23. 8.
seba:
--- Citat: Benjamin - 16 Kolovoz, 2009, 16:17:50 ---BTW ko nezna za preko grane ic odnosno voziti motor makar u komiju mora bit regan odnosno treba imati zelenu kartu da smije izvan drzave.
Jel jebu ovi janezi tam nas hrvate opce ak su nakitani motor i to da nejdu po propisima?
Zbogtog bi ja s kombijem ili prikolicom rade...a i mogu ostati dva dana i imam di spat u kombiju npr.prosli su ti dani kad su se vozile takve ture...nema ekipe za to sam s motorm nedjem...zato auto i iza u gepek skuter i zakon.
--- Kraj citata ---
ja sam isao prije dva tjedan sa svojim u slo i nisu nista srali,isto je nakitan,nemam naljepnice one isto i nisu nista rekli
gokiSP:
pa zelenu kartu dobijes na osiguranju a to ti je parsto kuna
jprekrit:
Ja sam ziher da idem. Uzimam šator i vreću za spati i ostajem oba dva dana! Ima još ko zainteresirani da misli ostati???
Benjamin:
--- Citat: gokiSP - 16 Kolovoz, 2009, 18:37:02 ---pa zelenu kartu dobijes na osiguranju a to ti je parsto kuna
--- Kraj citata ---
a pa no...moras imat minimalno osiguranje...i onda mos tek na prikolici votzit preko grane a osiguranje je najskuplje ionako...twhnicki je jos onda 200kn vise...tak da ono..uvijek svi rade u kompletu..
sam sam napomenuo da se neko ne zajebe...
gokiSP:
pa dobro nije rega za skut toliko strasno velika nego je stvar sta neki skuteri ne mogu nikako proc tehnicki ko recimo moj runner :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju