Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning vrste i cijene

<< < (6/6)

J.U.R.C.A:
To je moj tekst od prije 6 godina kojeg sam pisao za staru SS stranicu.
Ako ima zainteresiranih mogao bi opet napraviti clanak za portal ali sa novijim komponentama!

Pupo:

--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Lipanj, 2009, 20:07:22 ---To je moj tekst od prije 6 godina kojeg sam pisao za staru SS stranicu.
Ako ima zainteresiranih mogao bi opet napraviti clanak za portal ali sa novijim komponentama!

--- Kraj citata ---

Naravno da ima zainteresiranih, čak je negdjeprije bilo aktualno da forumaši pišu za portal ali su se brzo ohladili nakon par tekstova. Uopće ne sumnjam da će tekst ako ga napišeš biti kvalitetan i neme razlika da se neobjavi na portalu.

dino gp1:

--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Lipanj, 2009, 20:07:22 ---To je moj tekst od prije 6 godina kojeg sam pisao za staru SS stranicu.

--- Kraj citata ---

Super, ovaj stari tekst treba "malo" osvježiti :icon_thumright:

J.U.R.C.A:

--- Citat: dino gp1 - 18 Lipanj, 2009, 20:21:07 ---Super, ovaj stari tekst treba "malo" osvježiti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
u to doba sam imao svojih 15 godina.tada skuter scena a i opcenito moje znanje o skuterima nije uopce kod nas bilo na razini.

ovo malo lako pretvorimo u PUNO jer stvarno treba osvjezenje!

Bazirat cu se na base i midrace klasi jer netko ko slaze race vec pretpostavljeno ima puno znanja tako da njemu to nije niti potrebno!

ovaj vikend bi mogao takav tekst biti napisan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju