Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning vrste i cijene
doritos:
--- Citat: benelli - 18 Lipanj, 2009, 18:00:36 ---a nisi probao prije toga svjecicu promjenit :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma bio sam stavio novu ngk 9 al zazor nisam sputio svjecke dovoljno i trokalo...tako i na prijasnjim svjecicama...ma joj, pusti to...bezveze kupovao top cdi, novu bobinu, kabel i lulicu :laughing7: teraj t u pm...
benelli:
--- Citat: doritos - 18 Lipanj, 2009, 18:04:41 --- ma bio sam stavio novu ngk 9 al zazor nisam sputio svjecke dovoljno i trokalo...tako i na prijasnjim svjecicama...ma joj, pusti to...bezveze kupovao top cdi, novu bobinu, kabel i lulicu :laughing7: teraj t u pm...
--- Kraj citata ---
a jba.. ga sta ces ajde barem si rijesio i imas nesto novo na skuteru
doritos:
ma da...zato cu ga prodati i kupiti si novu vespu 250gts i vozit se ko covjek a ne da se bojim jel ce mi se raspasti cjeli motor pri brzini od 110kmh :laughing7:....vespu sam probao i strasno je dobra i ljepa...moram si ju kupiti :icon_thumright:
benelli:
--- Citat: doritos - 18 Lipanj, 2009, 18:18:25 ---ma da...zato cu ga prodati i kupiti si novu vespu 250gts i vozit se ko covjek a ne da se bojim jel ce mi se raspasti cjeli motor pri brzini od 110kmh :laughing7:....vespu sam probao i strasno je dobra i ljepa...moram si ju kupiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ne neki nxus 250 nego vespu ili neki vxr :frajer:
DaBo:
--- Citat: doritos - 18 Lipanj, 2009, 17:42:17 ---dobro si ti to stavio bas tu...nek si pocetnici to procitaju pa ce im valjda biti lakse...
--- Kraj citata ---
potpis :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju