Tehnički kutak > Tuning skutera
top variomat vs serijski minarelli
pajo:
:icon_biggrin:
kod mene imam situaciju kad sam imo ser.radilicu(dužu od malaguti f12) sa multivarom gore i ser.polutke(hebo remen)rupe u ubrzanju nije bilo na svim otvorima gas odlično reagiro remen se penjo 2mm do vrha variomata.
e sad kad sam stavio od rms radilicu da ga j...m nemogu ga nikako dobit ko prije rupa je uvijek prisutna??danas sam jedno 7-8 konbinacija probo sa rolicama i podloškama i nikako ali mislim da sam blizu??ja se nadam....
tomof10:
ja imam over vario i malossi torq sa bijelim centralnim ide mi extra fali 2mm do vrha i to sam sve probo na serijskom cilindru jer mi je gus u jurrce ! nemogu remen do vrha popet jer mi treba siri remen
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 07 Studeni, 2009, 17:43:34 ---Ne čitate :jerk:
I jedan i drugi je TPR vario. Samo što je moj za minarelli vertical, a njegov za horizontal :laughing7:
i vjerojatno zato i imam rupu :toothy11:
--- Kraj citata ---
a gle sto pise na ambalazi variomata koji imam :laughing7:
kod za vertikalni minarelli je 99.2183.0 ili 9921830
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2009, 19:07:48 ---a gle sto pise na ambalazi variomata koji imam :laughing7:
kod za vertikalni minarelli je 99.2183.0 ili 9921830
--- Kraj citata ---
:uff:
dhorvat:
BTW. ovo je identičan paket kakav sam ja dobio:
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637536976&target=productdetail&category1=A%3AA_YAMAHA%3AA_YAMAHA_AEROX5099&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_VARIOMATIK
Tako da imam filing da je moj Nardo ali su krivo na kutiju napisali :angry7: Ili je to neka ranija inačica TPR-a jer na tvojoj kutiji nešto još dodatno piše, ono 2000 ili nešto :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju