Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja

<< < (15/19) > >>

filiplatinovicz:
lijepo je vidit kako se dogovarate, ko bolesni srat. umjesto da se odredi datum pa da se sto vise ljudi prilagodi, pa novi datum i tako to...
inače, knin vam je izvrsna ideja. mi kontinentalci smo kao ludi putovat sve do tamo... mozda bi vam sinj ili dugopolje jos vise odgovarali....
inače, karlobag je od Zagreba 240, knin cca 300 km... i jedno i drugo je daleko, ali karlobag bar ima nekog smisla, jer je na moru... barem za nas željne plavetnila. a i riječanima je bliže...

Doomsday:
Ovaj Knin je bija više-manje za dalmatinsku ekipu... Na kontinentalce nismo još uvik ni računali... Dok ne zatopli... :icon_scratch:

A poučeni iskustvom od zadnji put, kad smo bili u Karlobagu a ekipa iz GS i okolice se nije ni udostojila spustit... :dontknow:

Inače, za nekakav ljetnji meet, Plitvice su mi skroz OK destinacija, za sve, više-manje... :frajer:

I da, datum je određen, u naslovu je posta, ali izgleda da nikome neće odgovarat...
Pa se već počinjemo dogovarat za drugi...

Finalna odluka o ovome će past u petak oko podne, prema vremenskoj prognozi...

Jer, ako bude vrime, ja iman volje i sam do Knina, ako niko drugi neće... Samo da ni kiše...

:toothy9:

filiplatinovicz:
Pa da, stotinjak km u jednom smjeru mi se čini idealnim... prije dva tjedna smo Ante i ja jašili do čakovca i prošli upravo toliko i bilo je nice. jučer popodne ekipa je prevalila preko sljemena i zAGORSKE STRANE OKO 80 KM.  2 x 300 je definitivno previše za proć u jednom danu...

Doomsday:
Iako, za onaj obračun kod hakl korala, preću ja i tih 400 i kusur do ZG i natrag... :frajer:
 :toothy10: :toothy9: :toothy10:

Nikon:

--- Citat: filiplatinovicz - 02 Svibanj, 2007, 11:14:47 ---Pa da, stotinjak km u jednom smjeru mi se čini idealnim... prije dva tjedna smo Ante i ja jašili do čakovca i prošli upravo toliko i bilo je nice. jučer popodne ekipa je prevalila preko sljemena i zAGORSKE STRANE OKO 80 KM.  2 x 300 je definitivno previše za proć u jednom danu...

--- Kraj citata ---

pa zato je i namjenjeno da se samo dalmatinci okupe.. kad bi se svi okupljali... onda vama triba rijesit smjestaj i sl.. a za to triba kesa...  :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju