Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja
IZd:
--- Citat: Doomsday - 02 Svibanj, 2007, 11:41:29 ---Iako, za onaj obračun kod hakl korala, preću ja i tih 400 i kusur do ZG i natrag... :frajer:
:toothy10: :toothy9: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Za obračun smo spreni preći koliko god treba...
IZd:
A što se tiče Plitvica, ja sam za to...Mislim da je to idealno mjesto ad se svi nađemo...Na pola puta (gotovo za sve) :toothy10:
ivbura:
Eto ja vas gledim... :dontknow: i da definitivno petak bude dan kad "pada" odluka :icon_scratch:
Kotrlj !
veliki:
--- Citat: ALONSO - 24 Travanj, 2007, 23:01:56 ---zaboravih zamalo da to vridi samo za mene i doomsday-a pošto jedino mi idemo u tom pravcu :icon_biggrin: :icon_tongue:
Evo bija mi je net malo u defektu pa nisam dugo bija online. Ja sam također ZA, ako se ide 06.05, barem kako zasad stvari stoje. Žaj mi je sta nisan bija na ovon susretu šta je bija krajem 4. miseca, koliko se vidi bilo je super.
Koliko ima kilometara od ST do Knina? Pitam, jer mogu samo proć 130-140 km sa jednim spremnikom :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ALONSO:
--- Citat: veliki - 02 Svibanj, 2007, 22:41:27 ---
Evo bija mi je net malo u defektu pa nisam dugo bija online. Ja sam također ZA, ako se ide 06.05, barem kako zasad stvari stoje. Žaj mi je sta nisan bija na ovon susretu šta je bija krajem 4. miseca, koliko se vidi bilo je super.
Koliko ima kilometara od ST do Knina? Pitam, jer mogu samo proć 130-140 km sa jednim spremnikom :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ima ti oko 100-120 mislim, ali nemoj me držat za rič, uglavnom priko 120 kilometri nema da ga hebeš :icon_thumright:
a šta se tiče livanaj benzine, ne tribaš brinit, ima ih prije knina i u drnišu, tako da to nije greda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju