Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja

<< < (8/19) > >>

ALONSO:

--- Citat: IZd - 26 Travanj, 2007, 08:47:20 ---OK. Dogovor je pao, idemo u realizaciju...

Prijave molim:  :toothy3:

--- Kraj citata ---
moja visost :icon_biggrin:

Doomsday:

--- Citat: IZd - 26 Travanj, 2007, 08:47:20 ---OK. Dogovor je pao, idemo u realizaciju...

Prijave molim:  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Eo gren ja, nek se zna...! :toothy9:

ivbura:
Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica"  :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !

IZd:

--- Citat: ivbura - 26 Travanj, 2007, 13:54:11 ---Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica"  :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !

--- Kraj citata ---

Ima više vrsta optužnica:
1. Izdaja
2. Veleizdaja
3. Zločinački pothvat (ako otkrijemo da si udružen s nekim)
4. Zločinačka organizacije (ako vas je 3 i više)... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

IZd:

--- Citat: ivbura - 26 Travanj, 2007, 13:54:11 ---Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica"  :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !

--- Kraj citata ---

Hm, znači li to "anministrativna kočnica" ono što mislim da je... Ako je to uspješno položena A kat. onda ČESTITAM  :toothy10:, a ako je samo ženina dozvola onda isto ČESTITAM  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju