Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja
ALONSO:
--- Citat: IZd - 26 Travanj, 2007, 08:47:20 ---OK. Dogovor je pao, idemo u realizaciju...
Prijave molim: :toothy3:
--- Kraj citata ---
moja visost :icon_biggrin:
Doomsday:
--- Citat: IZd - 26 Travanj, 2007, 08:47:20 ---OK. Dogovor je pao, idemo u realizaciju...
Prijave molim: :toothy3:
--- Kraj citata ---
Eo gren ja, nek se zna...! :toothy9:
ivbura:
Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica" :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !
IZd:
--- Citat: ivbura - 26 Travanj, 2007, 13:54:11 ---Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica" :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Ima više vrsta optužnica:
1. Izdaja
2. Veleizdaja
3. Zločinački pothvat (ako otkrijemo da si udružen s nekim)
4. Zločinačka organizacije (ako vas je 3 i više)... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
IZd:
--- Citat: ivbura - 26 Travanj, 2007, 13:54:11 ---Pošto je danas pala posljednja administrativna "kočnica" :toothy10:eto pridbilježujem se načelno da me opet ne optužite ..za ko zna šta hehe :headbang:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Hm, znači li to "anministrativna kočnica" ono što mislim da je... Ako je to uspješno položena A kat. onda ČESTITAM :toothy10:, a ako je samo ženina dozvola onda isto ČESTITAM :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju