Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja
Doomsday:
Nemamo se šta dogovarat... Za ovaj je odlučeno... Nedilja 06.05. u Kninu... Ko može, nek dođe... :icon_thumright:
Jedino ako ima neko da bi mu puno više odgovarala subota a tija bi doć, nek se javi, ima još vrimena... ;D
A za sljedeći vikend ćemo se opet dogovarat, dali Knin ili Karlobag, dali nedilja ili subota... :toothy9:
Nikon:
nista onda uzivajte a mi se vidimo iduci vikend ili kad vec bude kakvi happening :toothy9:
ivbura:
--- Citat: ---nista onda uzivajte a mi se vidimo iduci vikend ili kad vec bude kakvi happening
--- Kraj citata ---
Drago mi je pročitati da se polako i "predatori" priključuju :icon_thumright:
šta se tiče dogovora mislim da puno planiranja i nije baš mudro (posebice šta smo na meteo uvjete svi ranjivi ),dobro je ako se može uskladiti vrime za šta više ljudi ali mislim da bi svi išli u vožnju ako mogu ,stoga poziv ,plan(normalno podložan minjanju el..)i ko može dobrodoša a zna se ko je nukleus hehe :headbang:
na koncu budemo se čitali ...a kolege iz predatora nam budu napisali mali "dojmnovnik" Makarskog partija ili ovog vikenda u Dućama :glasses9:
Kotrlj !
IZd:
OK. Dogovor je pao, idemo u realizaciju...
Prijave molim: :toothy3:
oxio:
--- Citat: ivbura - 26 Travanj, 2007, 08:06:00 ---
--- Citat: ---nista onda uzivajte a mi se vidimo iduci vikend ili kad vec bude kakvi happening
--- Kraj citata ---
Drago mi je pročitati da se polako i "predatori" priključuju :icon_thumright:
šta se tiče dogovora mislim da puno planiranja i nije baš mudro (posebice šta smo na meteo uvjete svi ranjivi ),dobro je ako se može uskladiti vrime za šta više ljudi ali mislim da bi svi išli u vožnju ako mogu ,stoga poziv ,plan(normalno podložan minjanju el..)i ko može dobrodoša a zna se ko je nukleus hehe :headbang:
na koncu budemo se čitali ...a kolege iz predatora nam budu napisali mali "dojmnovnik" Makarskog partija ili ovog vikenda u Dućama :glasses9:
Kotrlj !
--- Kraj citata ---
Bit će izvještaja :icon_biggrin:
A bude li dovoljno benzine i izdrži li sve skuter a i mi, ko zna možda se vidimo i ovaj vikend :green:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju