Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dviljakuša, pad- marof 22.4 film

<< < (2/13) > >>

divljakusa:

--- Citat: Doomsday - 23 Travanj, 2007, 16:37:57 ---Divlja, nadan se da nisi ništa slomila, i da si ubrzo nazad na stazi...
Drž se...
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

....divlja ce jako brzo na stazu.....hvala vam svima.....luka svaka cast.....gledala sam film i plakala.....od srca hvala

LUKA:

--- Citat: divljakusa - 23 Travanj, 2007, 21:58:19 ---
--- Citat: Doomsday - 23 Travanj, 2007, 16:37:57 ---Divlja, nadan se da nisi ništa slomila, i da si ubrzo nazad na stazi...
Drž se...

--- Kraj citata ---

....divlja ce jako brzo na stazu.....hvala vam svima.....luka svaka cast.....gledala sam film i plakala.....od srca hvala

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright:
ja sam si računo da si nesto slomila, da ces morat pod nož, onda bi bilo pitanje dali bi opče bi vozila ove sezone- ovako je dobro ispalo ;)

divljakusa:

--- Citat: LUKA - 23 Travanj, 2007, 23:34:12 ---
--- Citat: divljakusa - 23 Travanj, 2007, 21:58:19 ---
Drž se...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright:
....ma luka....neda se mihaela sam tak...ja pocinjem trenirat za dva tjedna ako bog da

ja sam si računo da si nesto slomila, da ces morat pod nož, onda bi bilo pitanje dali bi opče bi vozila ove sezone- ovako je dobro ispalo ;)

--- Kraj citata ---

vekyyy:
bas mi je žao curke :'(
Nadam se da ce se brzo oporavit

eladio:
divlja, sad dva tjedna playstation , a onda idemo opet  :headbang: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju