Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Dviljakuša, pad- marof 22.4 film
divljakusa:
--- Citat: eladio - 24 Travanj, 2007, 09:22:28 ---divlja, sad dva tjedna playstation , a onda idemo opet :headbang: :toothy9:
--- Kraj citata ---
...nevolim plejku....sad imam dva tjedna psihicku pripremu....a onda dolazi fizicka.....bice puno vremena za trening....jer ce druga utrka biti vjerojatno otkazana....
vekyyy:
e hebi ga kad divljas :toothy9:
StreetRunner:
Divlja imaš moju podršku.Luka film mi se nesviđa jer si je prikaza koda je umrla a ne pala sa motora.Onaj slideshow sa slikama se radi samo kad neko umre.Drugi put bez toga
LUKA:
--- Citat: StreetRunner - 24 Travanj, 2007, 19:17:59 ---Divlja imaš moju podršku.Luka film mi se nesviđa jer si je prikaza koda je umrla a ne pala sa motora.Onaj slideshow sa slikama se radi samo kad neko umre.Drugi put bez toga
--- Kraj citata ---
nisam još radio filmove mrtvacima pa neznam, doduše svi znamo šta je bilo, prema tome ako si neko krivo protumači njegova stvar.
meni je bitno da sam ja zadovoljan i da se divljakuša ne ljuti kaj sam ga stavio, mislim da če joj taj film biti ok uspomena.
pozdrav
milja180sp:
--- Citat: LUKA - 24 Travanj, 2007, 22:19:50 ---
--- Citat: StreetRunner - 24 Travanj, 2007, 19:17:59 ---Divlja imaš moju podršku.Luka film mi se nesviđa jer si je prikaza koda je umrla a ne pala sa motora.Onaj slideshow sa slikama se radi samo kad neko umre.Drugi put bez toga
--- Kraj citata ---
nisam još radio filmove mrtvacima pa neznam, doduše svi znamo šta je bilo, prema tome ako si neko krivo protumači njegova stvar.
meni je bitno da sam ja zadovoljan i da se divljakuša ne ljuti kaj sam ga stavio, mislim da če joj taj film biti ok uspomena.
pozdrav
nemoj te mi luku napadati , sve je to sport , vijerovatno njie decko nikad pao na treci pa nezna kak je to pa misli da je neko umro ,, probaj i ti voziti trke pa ces znati.. pozzzzzz
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju