Općenito > Slike i filmovi o skuterima
¨kompin pad ¨
mrcina:
pazi tu možemo pričat i pisat o tome romane ali sudska praksa je nešto deseto i jedino ako su ovi htjeli nešto izvuč a činimi se da nisu jer znaju da bi možda najebali ako naiđu na starijeg suca, ako naiđu na mlađeg traktorist bu izvukao deblji kraj.
ja i dalje tvrdim traktorist je kriv jer ovu radnju nesmije izvršiti sve dok se nije uvjerio da je sigurno. pošto on zna da je spor te da nemože reagirati kao da vozi auto dužan je obratit pažnju i to desetostruko više na ostale sudionike u prometu a ne glumiti profesionalca.
gokiSP:
dobra a saj mi reci sta moze napravit osim pogledat dal ide ko iz suprotnog smjera, ako neide krece...ne kuzim koja veca paznja, nema sta napravit osim pogledat i to je to a kad je pogledao cesta je bila prazna... :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 16 Lipanj, 2009, 21:45:40 ---prvi se zabio praktično u prednu gumu tj izbjegao je kotač milimetrima, ovaj drugi je bio loše sreče i završio u prikolici.
činimi se da su to vxr-i i onaj prvi ima serdarevića tako da ovaj u traktoru je trebao čuti kako dolaze.
--- Kraj citata ---
Ima mi deda takvog Zetora i unutra se niš ne čuje ni od izolacije niti od buke motora. Istina da traktor na tak brzoj cesti mora pripaziti, ali stavi se u njegovu poziciju. Kad je on krenuo, cesta je bila slobodna i u taj čas kad je bio na pola suprotnog traka su mu se pred traktorom stvorili skuteri brzinom kojom se praktički nemoguće zaustaviti se na vrijeme i još u zavoju. Jer i vozači skutera nisu primjetili traktoristu isto kao ni on njih. Istina je da je po zakonu on njima oduzeo prednost, ali čini mi se da se ovdje radi iznimka :icon_thumright:
gokiSP:
jeli im oduzeo prednost ako je na praznoj cesti prelazi preko isprekidane trake???
stunt_master:
--- Citat: dhorvat - 18 Lipanj, 2009, 11:19:31 ---Ima mi deda takvog Zetora i unutra se niš ne čuje ni od izolacije niti od buke motora. Istina da traktor na tak brzoj cesti mora pripaziti, ali stavi se u njegovu poziciju. Kad je on krenuo, cesta je bila slobodna i u taj čas kad je bio na pola suprotnog traka su mu se pred traktorom stvorili skuteri brzinom kojom se praktički nemoguće zaustaviti se na vrijeme i još u zavoju. Jer i vozači skutera nisu primjetili traktoristu isto kao ni on njih. Istina je da je po zakonu on njima oduzeo prednost, ali čini mi se da se ovdje radi iznimka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dhorvat je potpuno u pravu ma sta je on imao cut od tolike buke od traktora jos klapanje ove prese iza...ovdje su kako je on rekao oboje krivi ni traktor njh nije vidio a ni oni njega..oni su krivi zbog prekoračeja brzine a traktor im je u pravilu oduzeo prednost sad će tu sudac napravit kako se njemu ispreavno čini..sve u svemu grozan pad bolje rečeno grozno zabijanje :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju