Općenito > Slike i filmovi o skuterima
¨kompin pad ¨
gokiSP:
ne sklize se jer je vjerovatno dosta stara traka a traka je isprekidana jer je tu ulaz u dvoriste i mora bit isprekidana da ljudi mogu uc u dvoriste bez da krse propise...
3alfa3:
--- Citat: Giz - 17 Lipanj, 2009, 18:27:25 ---Ja zamišljam kako sam na lottu upravo dobio.... no ne ide mi najbolje. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Kad nisi iz Bjelovara ;D
3alfa3:
--- Citat: gun_rider - 17 Lipanj, 2009, 20:03:47 ---šta ovi na traktoru ima babu gataru da mu kaže oće li neko naletit u sljedećih po ure?
--- Kraj citata ---
Koliko god bi se htio slozit sa tobom ne mogu. Zasto? zato jer praksa govori drugacije. Traktorist ce sigurno biti proglasen krivim za sudar, a skuterisati eventualno za prekoracenje brzine. Da li je to fer? Nije, ali u zivotu puno toga nije fer.
3alfa3:
--- Citat: Area51 - 17 Lipanj, 2009, 20:04:30 ---A brat bratu ovaj lik što ima BB na 50ccm rami ima tehnički neispravan skuter i nema što raditi na cesti.
--- Kraj citata ---
Istina.
--- Citat: ivan007 - 17 Lipanj, 2009, 20:48:58 ---to nema veze on ce svoju kaznu platit za tehnicki neispravno vozilo na cesti a sudar je druga prica........
--- Kraj citata ---
Jos veca istina.
Bogami, sudac zaduzen za ovaj slucaj ce ipak morat zaradit placu, a ne pausalno donijeti zakljucak. ;D
vekyyy:
a oni su se spucali zato sto se vidi da su isli divljat i izvodit.. kako se zna da su isli divljat i izvodit gluposti??? hm mozda jer su snimali i htjeli postat neke retardirane face na yubitubiju.. to su za mene seljaci.. sto imas snimas sto se ti vozis i sto ugrozavas tude zivote po cesti.. nedaj boze recimo primjer da je u tome zavoju kakvo dijete izletilo na cestu? ubi ga ko nista.. zasto jebeno ne razmislja sta se sve moze dogodit? nego ko majmun bez glave sjedne na motor i gas.. takve bi ja dao zatvorit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju