evo i ja cu potvrditi ono sto je vec puno puta receno...
previse subjektivno gledate na situaciju...
traktorist nije ama bas nista kriv, covik je lipo stajao, dao zmigavac i kad je cesta bila prazna, krenuo...
isto bi bilo i da je bio auto, kamion, bicikla ili grupica ljudi...
ogranicenje je, ajmo reci 50, nek je i 80, decki su vozili debelo priko toga, doletili i razbili se, da su vozili po propisima, ne bi nista bilo.
znaci, ludirali su se i razbili (a da ne spominjemo tehnicki neispravan skuter)
i netko je napisao da je policajac rekao da su decki krivi, bez ikakve sumnje, tako da nemamo mi sto sad tu raspravljati o tome...
svi bi mi volili da ovog sranja nije bilo, sto je tu je, nek decki ozdrave sto prije, imaju tople pozdrave od svih nas!
i evo jos jedna prica: frend ima punta jedinicu, izlazio sa sporedne na glavnu cestu, tu u zadru...
sa live strane je bio zavoj, sa desne pravac, ponoc, nigdi nikoga.
jednostavno je krenuo i odjednom iz zavoja doletila "svijetla" i zabila se u njega...
decko je doletio prevelikom brzinom, isto tako debelo preko ogranicenja i zabio se u mog frenda...
da skratim, frend je dobio ostetu i za auto i za ozljede... ovaj sto je doletio je bio 100% kriv, kao sto je posli bilo i dokazano
bas razmisljam... da je bio jaki zavoj pod 90, di je recimo ogranicenje 20km/h, da su odmah nakon zavoja radovi na cesti, imaju svi znakovi, sve uredno obiljezeno, i da je netko iz ekipe doletio sa skuterom, glupirao se, divljacki uletio u zavoj i razbio se, proklizao, udario u strojeve ili sto vec, ko bi tu bio kriv?
pa nisu znakovi postavljeni za k**ra*!!!