Općenito > Propisi

vozacka dozvola!!

<< < (2/4) > >>

aeroxtuning:
je#es to sa kategorijama.....evo imam 18,polozio za auto,jos malo cu kipti ktm-a,polozit cu tu prokletu a2 (do 47.6 ks).....mogu govorit sto zele i zakon me ne zanima,kad mogu bjezat sa scooterom mogu i sa ktm-om :) ili jednostavno voziti prigusenog ktm-a,ali to mi ne pada na pamet :)

mrcina:
ako u BIH položiš A a imaš dvojno državljanstvo onda ti nije bitna RH vozačka jer imaš aktivno dva državljanstva.

ako si živio u RBIH i doselio se u RH onda nakon 6 mjeseci obavezan si zamijeniti vozačku RBIH za vozačku RH.

ako hočeš biti siguran kad vidiš policajca stani i pitaj nebu te niš koštalo. ljepo zamoli da ti objasni i sve buš znao, inače  gospodo kad nešto neznate pitajte plavca obavezno vam moraju odgovoriti tako i tako jer policija nije samo da kažnjava več imaju obavezu da vas informiraju.

sanatorium:
neznam kod vas kako je ali ovo sto citam je...  kod nas u makedoniju postoje 3 kategorije i to

1. M- do 50cc i se polagaju samo testove i to kosta 50e ( komplet sve ) ta kategorija moze da se polaga na 14god.

2. A1- do 125cc se polsgaku testove  + voznju  kosta oko 200e ( komplet sve ) ta kategorija se polaga na 16god a kad napunis 18god direktno dobijas A kategoriju ( ne moras nisto polagati i sl. samo ides da ti zamenu kategoriju od A1 vo A )

3. A-motorcikli bez nikakvih ogranicenja kosta oko0 200e i se polsga na 18god ( ako na 16god si polagao za A1 na 18god A kategoriju dobijas bez polaganje )

mrcina:
bilo pa prošlo

_aerox_:
e ekipa.jedno me zanima,jel mene to ujak podjebava il kaj,ako te haltaju bez vozacke kazna od 10do 15tisuca kn???? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju