Općenito > Propisi
vozacka dozvola!!
delboy1987:
ovako radi se o tome da imam B kat. vec 3 god i sad namjeravao ic polagat za A kat. kad gle cuda dodjem u autoskolu i saznam da se zakon promjenio te da ne mogu polagat do 24-te (jos 3 god), mogu polagat one A1, A2 a to me ne zanima jer zelim kupit neki R motor od 600ccm. pa me zanima jedna stvar inace sam rodjen u bosni i tamo imam kucu (dakle mogu se tamo prijavit i izvadit osobnu) pa me zanima da li mogu tamo polozit pa samo tu vozacku prevest tu i da imam A kat. da li tamo isto postoji zakon taj s A1,A2..? i da li znaci postoji ta rupa u akonu?? jer imam prijatelja koji su moje godiste i polozili prije tog zakona i imaju A dakle nebi trebalo bit problema kad bi mi u dozvoli stajala A kat!? p.s. stavio sam na ovaj podforum jer je posjeceniji od podforuma motori. unaprijed hvala na odg.!!
3alfa3:
Nisam 100% siguran, ali ako mozes imati bosansku vozacku u kojoj ti je A kat. onda sa njom vozis i po HR. Za prijenos na HR vozacku ne znam, ali mislim da ne mozes
Trebas se samo raspitati da li mozes koristiti bosansku vozacku ukoliko si prijavljen u HR kao stalna adresa.
P.S.
sve ovo pisem napamet, ali sa velikom dozom logike (samo logika i zakon ne moraju biti na istoj valnoj duzini).
Najbolje da se za tu soluciju raspitas u prometnom odjelu HR policije
b_l_a_c_k:
u bosni imas
A1 kategoriju koja je do 125ccm
A kategoriju koja je preko 125ccm
evo vidi moj slucaj..ja ti sad polazem A iako imam 18 god..cuo sam da ce i kod nas u bih izaci zakon da nemozes odmah poloziti A..al nisam siguran
Rossi:
--- Citat: b_l_a_c_k - 16 Lipanj, 2009, 23:05:10 ---u bosni imas
A1 kategoriju koja je do 125ccm
A kategoriju koja je preko 125ccm
evo vidi moj slucaj..ja ti sad polazem A iako imam 18 god..cuo sam da ce i kod nas u bih izaci zakon da nemozes odmah poloziti A..al nisam siguran
--- Kraj citata ---
koliko te izaslo za A ??
b_l_a_c_k:
--- Citat: Rossi - 16 Lipanj, 2009, 23:33:14 ---koliko te izaslo za A ??
--- Kraj citata ---
ne znam jos..cijena ce bit na kraju kada se sve zavrsi..tako sam dogovorio sa instruktorom..mogu rec da je za A i B oko 1500KM
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju