Tehnički kutak > Blokade
Problem s blokadom
Tino22:
Pinasco blokada ima četiri žice: dvije se spajaju na masu skutera (kod mene su spojene na šaraf od trube), treća ide na + od bravice i zadnja se spaja na žicu od CDI-a.
Ja sam se mučio s time 3 dana i na kraju sam dao u servis da mi ugrade. ;D
Još nisam uspio naštelati blokadu.Stavio sam na 5 i skuter ide do 55-56 km/h ali kad stanem negdje i krenem se opet vozit onda mi skuter ide do 30 pa uspori na 20 i tak nonstop.Budem se još zahebavao s tim a ak ne uspijem idem opet u servis da ju oni naštelaju 8)
roby44:
--- Citat: Tino22 - 25 Travanj, 2007, 18:37:52 ---Pinasco blokada ima četiri žice: dvije se spajaju na masu skutera (kod mene su spojene na šaraf od trube), treća ide na + od bravice i zadnja se spaja na žicu od CDI-a.
Ja sam se mučio s time 3 dana i na kraju sam dao u servis da mi ugrade. ;D
Još nisam uspio naštelati blokadu.Stavio sam na 5 i skuter ide do 55-56 km/h ali kad stanem negdje i krenem se opet vozit onda mi skuter ide do 30 pa uspori na 20 i tak nonstop.Budem se još zahebavao s tim a ak ne uspijem idem opet u servis da ju oni naštelaju 8)
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
vuk:
ma nije me jago, vranić me odero, nisam se raspito pa eto platio porez na budale
vekyyy:
koliko dode najjeftinija blokada u hr? i di bi je bilo za kupit?
Mr J:
--- Citat: vekyyy - 26 Travanj, 2007, 02:31:37 ---koliko dode najjeftinija blokada u hr? i di bi je bilo za kupit?
--- Kraj citata ---
ja radim za 50kn sa potenciometrom za stelanje broja okretaja i prekidacem (bijeli, crveni, crni)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju