Tehnički kutak > Blokade
Problem s blokadom
Bongo:
800kn ili 50kn!!!!!....pa nemrem vjerovat. Fakat bezobrazluk tak ljudima otimat novce. Užas i katastrofa. Da nisam pročital, vjerojatno bi se i ja nasadil jednog dana kad dođe vrijeme za blokiranje/deblokiranje
Diver:
hej,,,,kupio sam rabljenoga pugeota elysea 50 pa imam par pitanja. koliko može trošiti od prilike,jer mislim da malo previše troši,pa me zanima u čemu je caka,i ako skinem zadnju električnu blokadu da li to može štetiti radu vijeka motora. hvala vam unaprijed.
igor.sb:
--- Citat: Bongo - 24 Travanj, 2007, 20:40:50 ---800kn ili 50kn!!!!!....pa nemrem vjerovat. Fakat bezobrazluk tak ljudima otimat novce. Užas i katastrofa. Da nisam pročital, vjerojatno bi se i ja nasadil jednog dana kad dođe vrijeme za blokiranje/deblokiranje
--- Kraj citata ---
ne mozest ti mjeriti 50 i 800kn jet su to razlicite blokade
pincaso blokada je tvornicki napravljena izgledao kao dvije kutije cigara, ona se spaja drugacije nego ove home made blokade, ali je isti princip
spaja se na neka tri sranja koja, ne znam???
roby44:
pa ti da uzmes dijelove i ides napravit identicnu blokadu s daljincem ispalo bi te oko 300kn!
igor.sb:
--- Citat: roby44 - 24 Travanj, 2007, 21:03:52 ---pa ti da uzmes dijelove i ides napravit identicnu blokadu s daljincem ispalo bi te oko 300kn!
--- Kraj citata ---
ma ni tolko, inace blokada vani kosta nekih 75-80eura, sto znaci da bi kod nas trebala biti 100kn skupla a ne 200-300kn, mora da je uvoznik bencony pa dere po cijenama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju