Tehnički kutak > Styling skutera

moj piaggio zip 50 4T

<< < (3/5) > >>

zipst:
u mesara,pa di se drugdje nabavlja nogara nego u mesnici :laughing6: :laughing7: iman ti je ja za 100kn, ak ooces javi se na pm

ZiP_93:

--- Citat: piaggio_zip - 18 Lipanj, 2009, 15:07:56 ---tak sam i ja napravio :headbang:
a gdje si onda nabavio nogaru ???

--- Kraj citata ---
hahahahahahaha...pa kaj neznas da ti piaggio ducani prodaju dijelove za piaggio...odes u ducan i narucis...

piaggio_zip:

--- Citat: ZiP_93 - 19 Lipanj, 2009, 00:00:08 ---hahahahahahaha...pa kaj neznas da ti piaggio ducani prodaju dijelove za piaggio...odes u ducan i narucis...

--- Kraj citata ---
ma vinkovci su pripizdina, misliš da nisam gledao i u oba dućana nema pa sam mislio jedino da kupim od nekoga tko ima baotiana polovnu nogaru, al kad ne paše  :toothy12:

ZiP_93:

--- Citat: piaggio_zip - 19 Lipanj, 2009, 09:55:58 ---ma vinkovci su pripizdina, misliš da nisam gledao i u oba dućana nema pa sam mislio jedino da kupim od nekoga tko ima baotiana polovnu nogaru, al kad ne paše  :toothy12:

--- Kraj citata ---
pa gle...nisu ni u zagrebu imali nego su narucili sa glavnog skladista koje je u splitu...tako da moras narudžbu napravit...i cuj 250 kn kosta pa si radije ni nemoj stavljat,mislim ako imas love ok al previse mi je to para za tu nogaru sam kaj kad sam ja kupovao bile su neke kombinacije sa frendom pa nisam ni dao novce ja nego on...al da sam ikad ja morao dat nema sanse...

Biker686:
boja mu brutalno stoji.. to sam si i ja brijal tak nekaj skemijat bijelo i crno samo da je perla bijela..   :icon_biggrin:  onak pederluk cisti.. spuh mi se osobno ne svidja.. serijala 10 puta ljepsa od ovog a i kladim se da nejde nis bolje!  ;)  al naravno o ukusima se ne raspravlja!  :icon_thumright:

jel jos kaj petljano po njemu osim spuha?!  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju