Tehnički kutak > Styling skutera

moj piaggio zip 50 4T

(1/5) > >>

ZiP_93:
kada je bio novi bio je zuti,i zbog pada i sudara u kojem nisam bio kriv dao sam ga na lakiranje,maske u nekakvu biser bijelu i felgice u crno,stavio sam gljivu,vecu diznu (#90),dao sam napraviti auspuh,komplet od inoxa,stavio bocnu nogaru koju nisam sa njim dobio,skinuo nosac tablice...imam jos nekih planova ali vasi komentari i ideje bi mi jako pomogli,masina me ne zanima jer znam da nemogu puno dobit na 4T skuteru nego samo styling...pa navalite sa komentarima... :icon_thumright:

ZiP_93:
u planu mi je onaj tailboard stavit ali neznam kome to dat da mi napravi jer sam nazalost neznam,mozda bi neke rucke ljepse stavio,vidio sam u moto bencony-u fora retrovizore koje si isto mislim stavit i neznam kaj vise...ajde molim vas dajte mi neke dobre ideje kaj napravit s njim....fala  :icon_thumright: :icon_thumright:

juric_16:
fora auspuh samo mi se čini da je izlaz premali
daj mi reci kak ti se ponaša skut i kak ide sa diznom 90 i gljivom

ZiP_93:

--- Citat: juric_16 - 16 Lipanj, 2009, 19:16:51 ---fora auspuh samo mi se čini da je izlaz premali
daj mi reci kak ti se ponaša skut i kak ide sa diznom 90 i gljivom

--- Kraj citata ---
pa na startu je poletan a ide nekak...najvise sam ga naterao oko 75-76 km/h...spuh nije protocan skroz nego ima jednu sredislju komoru jer stari je reko da nesmije bit jako glasan jer da cu ga morat skinut inace pa sam reko da mi tako napravi,ali super zvuk mi ima i ono kao da je ful malo snage dobio,mislim to je malo ali nekada se osjeti naspram onog prije...a gljiva i ta dizna...hmm...nis osim zvuka,potrosnja je skroz malo porasla,gotovo neprimjetno,ali ja cim sam skinuo blokadu odma sam i to stavio pa neznam ni kak bi bilo bez toga..

_aerox_:
fora je zipach :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju